Kokki, Varuskuntaravintola Tähti, Sodankylä, Leijona Catering Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2024
  • Hae viimeistään 23.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sykkiikö sinulla Leijonan sydän?

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja mahdollisimman pitkälle itse tehtyä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta!

Etsimme ammattitaitoista KOKKIA varuskuntaravintola Tähteen Sodankylään toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen!

Työpaikkasi on suurtalouskeittiössä, jossa monipuoliseen arkityöhön tuo vaihtelua osallistuminen tilaustarjoilu- ja edustustehtäviin.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Toivomme sinun olevan reipas, ja myönteinen asenteesi näkyy ulospäin ja tarttuu työkavereihin. Leijonalaisena osaat arvostaa asiakasta, sinulla on tarkat korvat ja joustava palveluasenne.

Edellytämme sinulta alan tutkintoa ja kokemusta suurtalouskokin tehtävistä. Olet valmis työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Tässä tehtävässä työaikasi on ma-su klo 05:00-21.00 välisenä aikana. Barona toimii rekrytoinnissa kumppanina.

Palkkaus määräytyy Mara TES:in mukaan kokemusvuodet huomioiden. Valitulta henkilöltä edellytämme hyväksytyn turvallisuusselvityksen.

Tule meille tekemään varmasti ainutlaatuiselta maistuvaa työtä!

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana eli hae tehtävää saman tien linkin kautta, sillä paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä! Liitäthän hakemukseesi CV:n.

Lisätietoja: Barona henkilöstökonsultti Miia Meskanen-Talvitie, miia.meskanen-talvitie@barona.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/67067dce0b4b5a001e21b5dd