Museoassistentti, Oulun museo- ja tiedekeskus, Oulun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2024
  • Hae viimeistään 24.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Pohjois-Pohjanmaan museon Mistä nää tuut? -nuorten nykydokumentointihankkeeseen määräaikaista MUSEOASSISTENTTIA 30 %:n työajalla ajalle 1.11.2024-31.5.2025.

Mistä nää tuut? -hankkeessa kehitetään nykydokumentointiin ja taideperustaiseen työskentelyyn perustuva menetelmä, jolla edistetään nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia Oulussa. Hankkeeseen osallistuvat nuoret dokumentoivat talven ja kevään ajan kotikaupunkiaan Oulua - omia tärkeiksi ja merkityksellisiksi koettuja paikkoja ja asioita. Lopputuloksena nuorten koostamasta aineistosta järjestetään taidenäyttely. Hanke toimii myös toimintamallipilottina mahdolliselle tulevalle vapaaehtoistoimin tehtävälle nykydokumentoinnille Pohjois-Pohjanmaan museossa.

Museoassistenttina työskentelet yhdessä hanketta koordinoivan museolehtorin kanssa tehden hankkeen ja työpajojen käytännön järjestelytehtäviä, viestintää sekä prosessin dokumentointiin liittyviä tehtäviä. Työpisteesi sijaitsee taidemuseolla ja myös etätyö on mahdollista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva tutkinto. Tehtävässä edellytetään hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi. Luemme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9533/2024. Hakemukset on toimitettava 24.10.2024 klo 15.00 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/OUL-04-1196-24/fi_FI