Kiertävä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Sipoon kunta Sibbo kommun
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Palkkaus: 2527,17€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko varhaiskasvatus sinulle sydämen asia?
Haluatko olla mukana kehittämässä pedagogiikkaa lämminhenkisessä ja välittävässä kunnassa?

Tule meille töihin!

Sipoon kunnan varhaiskasvatuspalvelut etsii nyt

KIERTÄVÄÄ VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAA 1.11.2024 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan. Työsuhteen alkaessa sijoituspaikkana on Hansaksen päiväkoti ja Sipoonlahden esiopetus Söderkullassa. Tehtäviisi kuuluu tarpeen mukaan päiväkodin ja esiopetuksen eri ryhmissä hoito- ja kasvatustehtävät.
Esiopetusryhmä toimii Sipoonlahden yhtenäiskoulussa ja tarjoamme esiopetusta ja täydentävää varhaiskasvatusta 6-vuotialle lapsille vuotta ennen koulun alkamista. Esiopetus järjestetään avarissa ja moderneissa tiloissa C1 oppikylässä, jossa toimivat myös 1. luokan oppilaat. Kehitämme joustavaa esi- ja alkuopetusta ja esioppilaat sekä 1. luokan oppilaat toimivat viikoittain yhdessä.
Hansaksen kolmiryhmäinen päiväkotimme sijaitsee rauhallisella pientaloalueella lähellä luontoa, viihtyisissä ja toimivissa tiloissa. Pihamme on suuri, ja houkuttelee monipuoliseen toimintaan.

Etsimme innokasta ja vastuullista, tiimityöskentelystä kiinnostunutta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Katsomme eduksi työkokemuksen tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä. Työhön kuuluvat lapsiryhmien erilaiset hoito- ja kasvatustehtävät. Osallistut lasten varhaiskasvatuksen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Sipoon varhaiskasvatuksessa kehittämistyö on joustavaa, pitkäjänteistä ja kokonaisvaltaista, ja siinä painottuu leikkiin ja liikkumiseen innostava toimintakulttuuri. Meidän vahvuuksiamme ovat luonnonläheisyys ja kaksikielisyys. Panostamme osaamiseen sekä lasta arvostavaan työtapaan.

Miksi valitsisit juuri Sipoon?
- sinun työhyvinvoinnistasi välittävä työnantaja ja monipuoliset henkilöstöedut
- esimiehen, tiimin ja erityisopettajien vahva tuki
- mahdollisuus kouluttautua ja kehittää omaa ammattitaitoa
- perehdytys työhösi
- monipuoliset välineet, kuten musakärry, liikuntavälinelainaamo sekä muksubussi

Tervetuloa lämminhenkiseen ja innovatiivisen porukkaamme toteuttamaan Sipoon varhaiskasvatusta suurella sydämellä!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus, kuitenkin huomioiden 74 § ja 75 § voimaantulon ja siirtymäsäännökset.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2527,17 €/kk + mahdolliset lisät. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen ennen työn aloittamista.

Hakemukset pyydetään jättämään 28.10.2024 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/624336/fi_FI