Ravintolapäällikkö, Revontuli, Hankasalmi, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Hankasalmelle hotelli- ja viihdekeskus Revontuleen RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ kolmen ravintolakokonaisuuden organisointiin. Kokonaisuuteen sisältyy á la carte-ravintola, amerikkalaistyylinen viihdekeilaravintola sekä tilausravintola. Revontulesta löytyy myös saunamaailma edustustiloilla, jonne valmistetaan tarjoiluja. Revontulessa esiintyy tähtiartisteja, jolloin paikalle saapuu runsas asiakaskunta. Kesäkaudella palvellaan golf-asiakaskuntaa ja lomalaisia. Revontuleen asiakkaat tulevat niin läheltä kuin kaukaa, joko vain lounaalle tai viipymään pidemmäksi aikaa.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen kuukausipalkalla. Työtehtävässäsi toimit ravintolahenkilökunnan esihenkilönä ja vastaat kehittyvän ja kasvavan yrityksen ravintolakokonaiskuvasta. Työssäsi vastaat myös mm. tavaran tilauksista, ostoista ja työvuorosuunnittelusta sekä pääset kehittämään ravintolan toimintaa. Työnkuva on monipuolinen kombo niin asiakas- kuin taustatyötäkin. Työvuorot painottuvat tiistai-lauantai akselille.

Tässä tehtävässä matkailuliiketoiminnan sekä osittain sesonkeihin pohjautuvan toimintaympäristön haasteiden ja mahdollisuuksien ymmärrys katsotaan eduksi. Toivomme, että tuot omat ideasi ja innovointisi yhteiseen pöytään. Odotamme talouden tunnuslukujen ymmärrrystä ja esihenkilökokemusta. Oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen työpaikan sijainnin vuoksi. Kohteessa on mahdollista myös tarvittaessa majoittua.

Tarjoamme Sinulle:

- Hyvät työsuhde-edut

- Mahdollisuuden ottaa vastuuta ja päästä kehittämään ravintolatoimintaa

- Viihtyisän työympäristön Suomen ykkösketjun viihdekeskuksesta

Toivomme Sinulta:

- Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

- Hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja

- Kokemusta monipuolisesta ravintolatyöskentelystä

Hae tehtävään sivuiltamme, työ alkaa sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä. Palkka määräytyy hakijan aiemman työkokemuksen mukaisesti. Esitäthän palkkatoiveen hakemuksella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Etsimme erityisesti henkilöä, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja halua sitoutua tehtävään. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä osaksi ainutlaatuista lomakeskuskokonaisuutta! Lisätietoja tehtävästä antaa Jani p. 040 127 2265 tai jani@totalhenkilostopalvelut.fi.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/675059