Osa-aikainen tiskari, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksellemme reipasta tiskaria/keittiöapulaista Espooseen. Kyseessä on lounas-/catering ravintolayritys, jolla on kolme ravintolaa Espoossa. Pääasiallinen työskentelypaikkasi tulee olemaan Mankkaalla sijaitsevassa lounasravintolassa.

Työtehtäviisi kuuluvat astiahuolto, keittiön ja salin yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä muut avustavat työt. Odotamme sinulta positiivista asennetta ja toimeen tarttuvaa työotetta! Pystyt työskentelemään järjestelmällisesti kiireessäkin, ja olet joustava sekä oma-aloitteinen.

Edellytämme suomen tai englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen mahtavassa työporukassa. Töitä tehdään arkipäivisin ja päivittäinen työaika vaihtelee 4-6 h välillä. Työt alkavat marraskuun alussa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit hakea paikkaa täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta https://www.click-hp.fi/tyopaikat/20662 tai lähettämällä CV:n ja hakemuksesi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantalalle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/tyopaikat/20662