Sähköasentaja (rautatie ja raitiotie), Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaamme kanssa yhteistyössä ratatöihin erikoistunutta SÄHKÖASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Uudenmaan alueelle.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia rauta- ja ratateiden sähköratojen rakennus-, huolto- ja muutosprojekteja. Katsomme eduksi aikaisempaa kokemusta ratasähköistyksien parissa työskentelystä sekä vahvavirta- ja turvalaitetöistä. Töitä tehdään koko Uudenmaan alueella ja työ on luonteeltaan liikkuva. Työsuhde on vakituinen ja työllistyt suoraan asiakkaamme riveihin.

Työn menestyksekkääseen suorittamiseen vaaditaan:

Sujuvaa suomen kielen taitoa
     Voimassa olevaa ratatyöturvallisuuskorttia
     Aikaisempaa kokemusta ratasähköistyksistä
     Soveltuvaa koulutusta

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen ja haastavan työn jossa pääset kehittämään osaamistasi
     Reilun palkan tehdystä työstä
     Hyvän perehdytyksen tehtäviin sekä asianmukaiset varusteet
Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Hae hommiin mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla Ratasähkö. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on talotekniikan ja rakennuttamisen toimialoilla toimiva vakavarainen ja luotettava henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennus- ja talotekniikka-alan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/17752936