Koulupsykologi, Opiskeluhuolto, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 1.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on haettavana kuusi (6) koulupsykologin toimea.

Koulupsykologina tuot psykologista asiantuntijuutta koulujen ja oppilaitosten käyttöön, edistää opiskelijan ja oppilaitosyhteisön hyvinvointia ja turvallisuutta sekä myönteistä opiskeluilmapiiriä. Sinä osallistut sekä yhteisölliseen että yksilökohtaiseen opiskeluhuoltoon. Tehtäviisi koulupsykologina kuuluu muun muassa opiskelijan yksilökohtainen tuki ja ohjaus liittyen oppimiseen ja hyvinvointiin, oppimisvaikeuksien kartoitus, osallistuminen monialaisen asiantuntijaryhmän työskentelyyn sekä yhteisöllinen työ oppilaitoksessa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän vahvasti kehittyvässä opiskeluhuollon työssä, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Noudatamme lain määrittämää henkilöstömitoitusta. Työaika on liukuva ja työtä on mahdollisuus tehdä osin tai kokonaan etätyönä. Myös osa-aikaisuus on mahdollista. Konsultoiva psykologi ja koulupsykologitiimi ovat tukenasi.

Toivomme sinulta itsenäistä ja ennaltaehkäisevää työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin tutkinto.
Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat huomioidaan.

Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatamme koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä itseään koskeva, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. HYVAEP on savuton työpaikka.

Työhaastattelut järjestetään viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623831/fi_FI