Kiinteistöhuollon hankintapäällikkö, Espoo, Coor Service Management Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Coor on yksi Pohjoismaiden johtavista kiinteistöpalveluiden tuottajista, jolla on asiantuntemusta yli sadasta tukipalvelusta erilaisiin kiinteistöihin. Coor toimii Suomessa valtakunnallisesti, ja palveluvalikoimaamme kuuluu asiakaslähtöisiä kiinteistöpalveluita, joita kehitetään jatkuvasti paremmiksi. Miltä kuulostavat monipuoliset hankinnan kehitystehtävät kiinteistöpalvelualalla?
Etsimme nyt
Kiinteistöhuollon hankintapäällikköä Espooseen
Haemme nyt tarmokasta sekä can do -asenteella varustettua hankintapäällikköä täydentämään Coorin hankintatiimiä Espoon Leppävaaraan! Tehtävä kokoaikainen ja vajaan vuoden mittainen vanhempainvapaan sijaisuus alkaen heti sopivan henkilön löydyttyä. On mahdollista, että pystymme tarjoamaan sinulle vakituisen työsuhteen sijaisuuden päätyttyä, mutta tätä emme valitettavasti voi vielä luvata. Työskentelemme hybridimallilla.
Tässä tehtävässä vastaat pääasiallisesti kiinteistöhuollon hankintakategorian hankinnoista, kategoriastrategian ylläpitämisestä sekä strategian mukaisten projektien eteenpäin viemisestä. Hankintapäällikön monipuoliset tehtävät sisältävät hankinnan raportointia ja seurantaa, kehittämistä, sopimusten kilpailuttamista sekä toimittaja-auditointeja.
Toimit useiden eri sidosryhmien rajapinnassa vastaten toimittajahallinnasta, useiden eri projektien edistämisestä sekä hankinnan säästöjen varmistamisesta. Tavoitteenasi on tukea Coorin strategian onnistumista ja tavoitteiden saavuttamista sekä varmistaa Coorin linjaorganisaation tehokas toiminta.
Tervetuloa yritykseen, jossa arvostetaan uusia ajatuksia ja ideoita
Tarjoamme sinulle:

monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan kasvavassa yrityksessä
paikan tiiviissä tiimissä
mahdollisuuden myös kansainväliseen yhteistyöhön Coorin pohjoismaisen organisaation kanssa
kehittymismahdollisuudet yrityksen sisällä sekä ulkoisten koulutuksien muodossa

Coorin pääkonttori sijaitsee viihtyisässä Säterinportin toimistokampuksessa Leppävaarassa. Säterinportista löytyy muun muassa kuntokeskus, hieronta- ja kauneuspalvelut sekä kaksi lounasravintolaa.
Hakijalta odotamme:
Etsimämme henkilö on teknisellä tai kaupallisella opintotaustalla varustettu henkilö, jolta löytyy jo kokemusta hankinnan tehtävistä. Arvostamme erityisesti mahdollista aikaisempaa kokemusta kiinteistöihin, rakentamiseen tai kiinteistöhuoltoon liittyvästä hankinnasta. Haemme oma-aloitteista ja uteliasta tekijää, joka on halukas kehittymään vaihtelevien ja vastuullisten tehtävien parissa.
Työhön sisältyy työskentelyä sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta jämäkkää, mutta palveluhenkistä työskentelyotetta. Arvostamme Coorissa valmiutta tarttua uusiin haasteisiin sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja yrityksen liiketoimintaa.
Odotamme sinulta:

tehtävään soveltuvaa opintotaustaa kaupalliselta tai tekniseltä alalta
aikaisempaa kokemusta hankinnan tehtävistä
halua kehittää ja haastaa perinteisiä toimintamalleja
yrittäjähenkistä, oma-aloitteista asennetta työntekoon
MS Office -taitoja, erityisesti Excel-osaamista
tarkkaa taloussilmää
vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tehtävässä eduksi ovat:

ruotsin kielen osaaminen
kiinteistöpalvelualan tuntemus tai esimerkiksi rakennusalan tuntemus

Uudet ratkaisut edellyttävät uusia ajattelutapoja. Haluatko tulla jakamaan omasi?
Mikäli etsit ainutlaatuista tilaisuutta kasvaa hankinnan ammattilaisena, toimi pian! Hakuaika päättyy 28.10.2024. Liitäthän hakemuksellesi sekä ansioluettelon, että hakukirjeen. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse hankintajohtaja Anni Toikka anni.toikka@coor.com.
Rekrytointiprosessi pitää sisällään ainakin kaksi työhaastattelua sekä sähköisen henkilöarvioinnin. Toteutamme sähköisen henkilöarvioinnin kaikille tätä tehtävää hakeneille. Lähetämme sinulle linkin henkilöarviointiin muutaman arkipäivän sisällä hakemuksesi jättämisestä. Tarkastamme tehtävään valitun henkilön referenssit.
Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I022/1960/main?site=9&validator=d01c59426b14d7bb805eb3fb5929bcdb&lang=FI&rmpage=apply&rmjob=1137&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol