Tarjoilija, Mikkeli, keikkatyö, Barona HoReCa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 29.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme osaavia ja jo aiempaa kokemusta omaavia tarjoilijoita keikkatyöhön!

Haemme osaavia tarjoilijoita Mikkeliin työskentelemään eri kohteissa ja tapahtumissa. Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti, painottuen viikonloppuihin. Tämä työ sopii erittäin hyvin opiskeluiden tai toisen työn oheen.

Tässä työtehtävässä pärjää hyvällä huumorintajulla varustettu, joustava henkilö jonka hymy ei hyydy kiireenkään keskellä. Aiempi kokemus ravintola-alasta tai tapahtumien parissa työskentelystä on eduksesi. Tarjoilijana työhösi kuuluvat niin baari- kuin a la carte tarjoilu, mutta ennen kaikkea painopiste on loistavassa asiakaspalvelussa. Arvostamme reipasta ja ripeää työotetta sekä kykyä toimia niin osana tiimiä kuin itsenäisestikin.

Työssä tarvitset lisäksi hygieniapassin ja eduksi katsotaan anniskelupassi - mikäli sinulla ei vielä näitä löydy, niin olethan valmis suorittamaan ne työsuhteen ensimmäisten kuukausien aikana.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden nauttia hienoista tapahtumista työsi ohessa. Tämä on samalla mahdollisuus sinulle kartuttaa arvokasta työkokemusta ravintola-alan tehtävistä. Tapahtumien lisäksi Barona tarjoaa mahdollisuuden työskennellä myös monissa muissa tarjolla olevissa tehtävissä Etelä-Savon alueella.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa tartu tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi heti oheisen hakulinkin kautta!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/670cb5db0b4b5a001e2ddb59