Sosiaalityöntekijä, Kasvatus- ja perheneuvonta, I, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 1.11.2024
  • Palkkaus: 3995,19€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pohjoisen perhekeskuksen kasvatus- ja perheneuvonta koostuu osaavasta ja lämpimästä tiimistä, johon kuuluu tällä hetkellä kolme psykologia ja kolme sosiaalityöntekijää. 1.7.2024 lähtien Pohjois-Savon hyvinvointialueen perhekeskuksessa perheiden sosiaalipalvelut on järjestetty omaan linjaansa. Kehitystyö ja palveluiden yhtenäistäminen ovat edenneet hyvin. Pääset mukaan työskentelemään ja kehittämään toimintaa erinomaisessa vaiheessa, osaksi innostunutta ja motivoitunutta työilmapiiriä.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Kasvatus- ja perheneuvonnan sosiaalityöntekijänä pääset työskentelemään osana monialaista ja kokenutta tiimiä, joka tarjoaa varhaista tukea perheille, joissa on 0-17 -vuotiaita lapsia. Tehtäviisi kuuluvat lapsen kehityksen, vanhemmuuden ja perhesuhteiden arviointi, ohjaus ja tuki. Lisäksi työ sisältää sosiaalihuoltolain mukaista palvelutarpeen arviointia, verkostotyötä sekä asiakasryhmien vetämistä. Tarjoamme myös konsultaatiota muille lasten ja perheiden parissa työskenteleville. Työpisteesi voi olla Iisalmessa tai Kiuruvedellä, ja liikkuminen molempien yksiköiden välillä on osa työnkuvaa.

Odotukset tulevalle kollegalle?

Asiakastyö edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakkaan kohtaamisen taitoja. Työssä edellytetään hyviä tiimityö- ja verkostotyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kehitysmyönteisyyttä. Työtä tehdään pääasiassa monialaisena työparityönä. Eduksi katsotaan kokemus lapsiperheiden kanssa tehtävästä psykososiaalisesta työstä, sekä työtä tukeva erikoistumis- ja täydennyskoulutus.

Mitä tarjoamme sinulle?

Monipuolisen työn osana kehittyvää lapsi- ja perhelähtöistä perhekeskusta, perehdytyksen, osaavan tiimin ja lähiesihenkilön tuen. Kalenterisi pääset suunnittelemaan itse ja työajan käytössä voit hyödyntää liukumaa. Työtäsi tukevat säännölliset tiimikokoukset ja työnohjaus, johtavan sosiaalityöntekijän tuki sekä moniammatilliset tiimit. Lisäksi tuemme työnhyvinvointia mm. Epassilla ja työterveyshuollon palveluilla.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 3995,19 €/kk.

Oletko Sinä etsimämme henkilö?

- Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 7§ mukainen laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys.

- Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote sekä lääkärintodistus soveltuvuudesta työtehtävään. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

- Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas- tai potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

- Viran täytössä käytetään koeaikaa, joka on kuusi (6) kuukautta.

Kuuntele sydäntäsi ja tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622992/fi_FI