Lähihoitajaksi Karttulaan, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Palkkaus: 2484,18€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hae meille lähihoitajan sijaiseksi, työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää vuoden 2024 loppuun saakka

Keitä me olemme?

Karttulan vuodeosasto on 30 paikkainen perusterveydenhuollon osasto, jossa hoidetaan akuutisti sairastuneita, lyhytaikaista sairaalahoitoa ja kuntoutusta tarvitsevia potilaita. Osasto toimii myös saattohoidon tukiosastona.
Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet ja ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Työhyvinvointisi tueksi tarjoamme e-passi edun ja tyhy-toimintaa. Työvuorosuunnittelussa on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jonka avulla pyrimme myös tukemaan henkilökohtaisen elämän ja työn yhteensovittamista.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 2 484,18€/kk + lisät.

Millaiseen tehtävään etsimme sinua?

Lähihoitajan tehtävänkuvaan kuuluvat akuutti- ja kuntoutuspotilaiden kokonaisvaltainen kliininen hoitotyö moniammatillisessa tiimissä. Osallistut potilaan hoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin sekä jatkohoidon suunnitteluun yhteistyössä potilaan, hänen hoitoonsa osallistuvien läheisten sekä muiden asiantuntijoiden kanssa. Keskeisimmät yhteistyöverkostot ovat erikoisairaanhoito: KYS osastot ja päivystys ja avohoidon palvelut: avovastaanotot, kotihoito, asumispalvelut.

Odotamme sinulta?

Arvostamme oma-aloitteista ja reipasta työotetta sekä yhteistyökykyä asiakkaiden, kollegoiden ja eri asiantuntijoiden kanssa. Voit olla urasi alussa tai jo pidempään hoitotyötä tehnyt, asenne ratkaisee.

Kiinnostuitko?

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin tai alan opiskelija tarvittavain tiedon ja taidoin.

Muuta huomioitavaa:

-Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain (1227/2016) 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille potilastehtävissä
 työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.
-Tehtävään valitun on suoritettava työsuhteen alkaessa työnantajan edellyttämät lääkehoitoluvat (LOVe)

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/624480/fi_FI