Lehtori: kotitalous ja kemia, Pitäjänmäen perusko, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Pitäjänmäen peruskouluun kotitalouden ja kemian lehtorin viransijaista ajalle 7.1.-31.5.2025.

Työyhteisömme on innostava ja innovatiivinen. Kollegaa autetaan, ja työyhteisöön on helppo tulla. Arvostamme iloista asennetta sekä yhteistyötaitoja. Yhteistyö lähikollegoiden kanssa on tiivistä. Koulumme toiminta-ajatuksessa näkyy toisen kunnioittava kohtaaminen. Oppilaiden ja henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää.

Tehtävään kuuluu luokanvalvojuus yhdessä työparin kanssa. Kemian ja kotitalouden tunnit ovat vuosiluokilla 7-9. Kemiaa on 6-8h/vko ja kotitaloutta 14h/vko.

Koulumme on yhtenäinen peruskoulu. Koulussamme opiskelee vuosiluokilla 1-9 noin 480 oppilasta. Koulussamme on liike-, tanssi- ja ilmaisupainotus.

Tehtävässä korostuvat hyvät ryhmänhallintataidot, yhteistyötaidot, kyky eriyttää opetusta ja toimia erilaisten oppijoiden kanssa. Koulussamme opiskelee huonokuuloisia ja viittomakielisiä oppilaita yleisopetuksen ryhmissä.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-01-1010-24