Mekaniikkasuunnittelija, Carrus Delta, Lieto, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 15.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme Carrus Delta etsii Mekaniikkasuunnittelijaa työskentelemään linja-autojen suunnittelun parissa. Voit olla joko kokeneempi tai vasta mekaniikkasuunnittelu-uran alussa oleva työnhakija. Työ tapahtuu ensisijaisesti asiakkaamme Liedon toimipisteellä. Hae nopeasti, sillä etenemme soveltuvien hakijoiden kanssa nopeasti.

Tehtävänkuvaus
Tässä roolissa työskentelet linja-autojen korirakenteiden ja varusteiden suunnittelutehtävissä. Roolisi on tärkeä osa 4 henkilön tiimiä. Toimit myös tiiviisti yhteistyössä muiden osastojen, kuten asentajien kanssa. Työhön sisältyy muun muassa erilaisten varusteiden ja komponenttien suunnittelu, valinta ja dokumentointi. Suunnittelutyö tehdään 3D-mallinnuksena, ja se kattaa sekä tuotekehitysprojekteja että asiakaskohtaisia räätälöintejä. Yrityksellä on käytössä Vertex G4 CAD-ohjelma, jonka käyttöön työntekijä koulutetaan.

Tarjoamme
-Työympäristön, jossa päätöksenteko on nopeaa
-Monipuolisen, itsenäisen ja vaihtelevan työn
-Mahdollisuuden kehittyä tehtävissä ja haastaa itseään
-Kattavat työterveyspalvelut sekä liikuntaseteliedun

Työtehtävät
-Linja-autojen kompenttien ja varusteiden suunnittelu
-Dokumentointi
-Tuotekehitysprojektit

Etsimme
-Soveltuvaa koulutustaustaa
-Aikaisempaa työkokemusta mekaniikkasuunnittelusta
-Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
-Aikaisempaa kokemusta jostakin CAD-ohjelmistosta

Arvostamme aiempaa kokemusta valmistavasta teollisuudesta ja mielenkiintoa alaa kohtaan.

Menestyäksesi roolissa olet:
-Oma-aloitteinen
-Vahva tiimipelaaja
-Vastuuntuntoinen

Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Carrus Delta Oy
Carrus Delta Oy on vuonna 1935 perustettu suomalainen linja-autokoritehdas, joka toimii tiiviissä yhteistyössä Volvo Bussar AB:n kanssa. Yritys kehittää ja valmistaa Volvo 9700 DD ja Volvo 9700 -mallistoja ja sen markkina-alueena on Eurooppa. Carrus Deltalla on erinomainen tilauskanta ja se panostaa jatkuvasti toimintansa kasvuun.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/mekaniikkasuunnittelija-carrus-delta-lieto/EV90WS?i=0