LVI-suunnittelija, nollaE
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Energiatehokkuuden konsulttitoimisto nollaE tuottaa asiakkailleen jopa 80 prosentin säästöjä ja on ainutlaatuinen toimija alallaan.
LVI-suunnittelijana nolla_E:ssä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. LVI-suunnittelun lisäksi tyypilliseen työviikkoosi voi kuulua asiakastapaamisia, rakennusten simulointia nolla_E:n omalla ohjelmistolla, yksilöllisten ja optimoitujen energiaratkaisujen suunnittelua sekä valvontaa ulkopuolisena konsulttina energiasaneeraus- tai rakennuskohteissa. Työssäsi pääset välillä myös matkustamaan, pääasiassa Suomessa. Tehtävässä on mahdollisuus kasvaa energiatehokkuusalan huippuosaajaksi ja samalla olla mukana edelläkävijäyrityksen kasvutarinassa.

Toivomme, että aikaisemmin suunnittelemistasi kohteista löytyy esimerkkejä, joissa olet löytänyt kohteeseen parhaimman ratkaisun, joka on voinut poiketa siitä, miten alalla yleensä toimitaan. Olet itseohjautuva ja kykenet työssäsi ajattelemaan myös perinteisten ratkaisujen ulkopuolelta, liiketoimintalähtöisesti ja tuloskeskeisesti. Lisäksi olet optimistinen tiimipelaaja.

nolla_E:n toimistossa Turussa työskentelee joukko eri alojen asiantuntijoita. Tiimimme on avarakatseinen, motivoitunut ja yrittäjähenkinen. Samaa toivomme myös uusilta tiimiläisiltämme. Kannustamme ja tuemme uuteen tehtävään kasvamisessa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuva koulutusta (LVI-insinööri, AMK tai DI), kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 4 vuoden ajalta. LVI-tekniikan ja rakennusmääräysten syvällisen ymmärryksen lisäksi tarvitaan ymmärrys eri ratkaisujen toteuttamisen kustannuksista. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin ja ruotsin kielen osaaminen ovat eduksi. Lisäksi toivomme, että sinulla on kokemusta työmailla työskentelystä.

Tehtäviisi kuuluu:
- LVI-suunnittelu, energiasuunnittelu, simulointi ja optimointi
- Energiatehokkuuden konsultointi ja tapaamiset asiakkaiden kanssa
- Valvonta työmailla
- Osallistuminen alan seminaareihin ja muihin tilaisuuksiin

Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden kehittyä energiatehokkuuden asiantuntijaksi
- Tilaisuuden päästä mukaan edelläkävijäyrityksen kasvutarinaan
- Työtä, jossa voit aidosti vaikuttaa tulevaisuuteen
- Rennon ja mukavan työyhteisön, viihtyisät työskentelytilat Turussa sekä mahdollisuuden etätöihin

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän kuukausipalkalla. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian, kuitenkin sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan umpeutumista, joten mikäli tehtävä kiinnostaa, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille pikimmiten.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:niina.soinila@nollae.fi