Hammashoitaja, sijaisuus, Osaajayksikkö, Yliviesk, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 29.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävän kiertoalueena ovat Ylivieskan, Alavieskan, Nivalan ja Sievin hammashoidon yksiköt. Osaajayksikön hammashoitajana kierrät sovittujen kiertoalueiden mukaisissa yksiköissä sijaistaen yksiköiden työntekijöiden äkillisiä poissaoloja.

Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, motivoituneisuutta, joustavuutta sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Huolehdimme työhösi hyvän perehdytyksen. Työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys.

Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kuukautta kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/624821/fi_FI