Haemme yritykseemme Pyöräkoneenkuljettajaa Lappee, Fin-Terpuu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 29.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtäviisi kuuluvat kuoren ja lietteen syöttö sekä alueen kunnossapitotyöt pyöräkoneella.
Katsomme eduksi C- tai E-kortin sekä ammattipätevyydet.
Koneen käsittelytaidon lisäksi hallitset tietokoneen käytön, pystyt omaksumaan varastonhallinta- ja työajanraportointiohjelman.

Työ on kokoaikainen 40 tuntia /viikko ja määräaikainen, arvioitu alkamisaika marraskuussa 2024 jatkuen arviolta huhtikuulle 2025. Työ on tehtaan käynnin ja tarpeen mukaisesti yksivuorotyöstä kolmivuorotyöhön.

Eduksi katsotaan trukin, pyöräkoneen tai vastaavan koneen ajokokemus tai muutoin alalta kertynyt kokemus ja ammattitaito. Arvostamme myös kykyä toimia osana kehittyvää tiimiä, hyvää ryhmähenkisyyttä, kykyä omaksua työn vaatimia haasteita sekä hyvää turvallisuusasennetta.

Työssä vaaditaan vähintään B ajokortti sekä työturvallisuuskortti.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset osoitteeseen aki.vakkila@fin-terpuu.fi 29.10.2024 mennessä.
Liitä hakemukseesi CV ja aikaisempi työkokemus sekä ammattitaito ja palkkatoive.
Lisätietoja tehtävästä antaa Aki Vakkila p. +358 401966352.

Fin-Terpuu Oy on kajaanilainen metsäteollisuuden logistiikkapalveluja tarjoava konserni. Päätoimialamme ovat logistiikka, huolto, konsultointi sekä koneiden ja henkilöstön vuokraus. Olemme erikoistuneet puunjalostusteollisuuden, satamien ja terminaalien sisäisiin kuljetuksiin sekä vesitie kuljetuksiin.

Hae työpaikkaa osoitteesta