Kirvesmies, korjausrakentaminen, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Toimitilasaneerauksiin erikoistunut asiakasyrityksemme hakee nyt kirvesmiestä korjausrakentamisen tehtäviin Turkuun.

Toimit sekä huoneistoremontti- että vahinkokohteiden saneerausprojekteissa. Työnkuvaa voidaan muokata osaamisen mukaan, mutta toivomme monipuolista osaamista rakennusalalta, erityisesti korjausrakentamisesta. Laadukas työnjälki on kaiken keskiössä. Laatoitusosaaminen ja voimassa oleva vedeneristyssertifikaatti katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on myös eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella, mutta sisältää mahdollisuuden jatkaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi:

https://www.click-hp.fi/hakemus/20700

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Lukander, p. 050 411 0344, arkisin klo 9-16.

Hae työpaikkaa osoitteesta