Vastaava ohjaaja, Suomen Kuntolat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 3.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Hämeenkyrön Kuntolaan, lastensuojelun vaativan sijaishuollon yksikköön, vastaavaa ohjaajaa.

Kuntoutusyksikkömme on tarkoitettu 10-17 vuotiaille lapsille ja nuorille. Yksikössä on kymmenen paikkaa, jotka on jaettu kahteen pienyksikköön. Tarjoamme vaativaa sijaishuoltoa kehitysvammaisille sekä autisminkirjon lapsille ja nuorille, joilla voi olla vaikeita psyykkisiä tai neuropsykiatrisia erityisvaikeuksia. Henkilöstömitoituksemme on erittäin korkea, joka mahdollista lasten ja nuorten kohtaamisen yksilöllisesti ja turvallisesti. Ensisijainen tavoitteemme on tarjota Kuntolan lapsille ja nuorille vakaata, toiminnallista arkea aikuisjohtoisesti. Emme hoida päihteillä tai rikoksilla oireilevia lapsia tai nuoria.

Vastaava ohjaaja toimii tiiviissä yhteistyössä yksikönjohtajan, toisen vastaavan ohjaajan ja yksikön vastuuterapeutin kanssa. Tehtävänäsi on tukea ohjaajia arjen työssä ja osallistua myös itse yksikön hoito-, kasvatus- ja kuntoutustyöhön. Vastaat lasten ja nuorten vahvan arkistruktuurin toteutumisesta ja suunnittelet ohjaajien kanssa toimivia käytäntöjä ja toimintamalleja. Osallistut lasten ja nuorten verkostojen kanssa tehtävään yhteistyöhön. Sijaistat myös tarvittaessa yksikönjohtajaa.

Edellytämme sinulta joustavaa ja positiivista työotetta sekä kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Sinulla on hyvät organisointikyvyt ja olet ratkaisukeskeinen. Haluat kantaa vastuuta arjen hoito- kasvatus ja kuntoutustyöstä. Osaat rajata, olet jämäkkä, mutta positiivisella ja lempeällä tavalla. Vuorovaikutustaidoiltasi olet hyvä ja kohtaat arvostavasti niin kollegat, vanhemmat kuin lapset ja nuoret. Koulutukseltasi voit olla sosionomi, toimintaterapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja tai yhteisöpedagogi.

Tarjoamme Kuntolassa:

- Matalan organisaation ja selkeät vastuualueet.

- Pienen asiakasryhmän ja vahvan henkilöstömitoituksen. Aidosti aikaa kohdata yksikön lapset ja nuoret.

- Kattavan perehdytyksen. Saat perehdytystä mm. omaan tehtävääsi, yksikön toimintaan ja yhteisiin toimintatapoihin sekä lasten ja nuorten kohtaamiseen.

- Mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihisi ja lomiisi. Teemme yksikössä pääasiassa pitkiä vuoroja. Teet sovitusti töitä myös viikonloppuisin, jotta tiimi saa mahdollisimman paljon tukea arjen ohjaustyöhön.

- Mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen. Koulutamme tiimejämme jatkuvasti. Sinulla on mahdollista päästä pitkiin koulutuksiin ja vahvistaa omaa ammatillista osaamistasi. Tarjolla myös säännöllinen psykiatrin case-työnohjaus.

- Hyvät henkilöstöedut esimerkiksi Smartum liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdepolkupyörä ja kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

- Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES G25 (2889,39 € - 3151,19 €) + tehtäväkohtainen lisä.

Lisätiedot: sähköpostitse rekrytointi@kuntolat.fi tai puhelimitse pe 18.10 HR-päällikkö Mirva Saarela p. 050 325 1496. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@kuntolat.fi 31.10.2024 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Palkkaamme vastaavan ohjaajan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Tutustu meihin lisää www.kuntolat.fi tai nappaa Kuntolat seurantaan somessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mirva.saarela@kuntolat.fi