Vakituinen MIG/TIG-hitsaaja, Länsi-Tampere, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä MIG/TIG-hitsaaja Länsi-Tampereelta! Kotimainen ja pitkään toiminut pelti- ja metallitöiden luja ammattilainen saattaa etsiä juuri sinua!

Haemme nyt asiakkaallemme osaavaa MIG/TIG-hitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen Sastamalaan. Työ koostuu MIG- ja TIG-hitsauksesta ja materiaaleina on musta rauta, ruostumaton ja alumiini. Yritys valmistaa monipuolisesti erilaisia tuotteita, joten työssä on mukavasti vaihtelevuutta.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-15.30, 40 h/vko. Työpisteesi sijaitsee yrityksen toimitiloissa Sastamalassa ja työt pääset aloittamaan vaikka heti tai sovitusti. Palkka määräytyy osaamisesi mukaan ja palkkatoiveesi otetaan huomioon.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään tilavissa hallitiloissa mukavan ja maanläheisen työporukan kanssa. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:
- vakituisen työsuhteen mielenkiintoisten tehtävien parissa
- rennon ja huumorintajuisen työporukan
- kannustavan, osaamisesi mukaan määräytyvän palkkauksen

Tehtävässä ei tarvita hitsausluokkien hallintaa tai tulityökorttia. MIG- ja TIG-hitsauksen osaaminen, kuvienlukutaito sekä luotettava asenne ovat parhaat eväät tähän työhön.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/20703! Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20703