Toimintaterapeutti, toimi, nuorisopsykiatrian pol, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nuorisopsykiatrian poliklinikka on nuorisopsykiatrisen erikoissairaanhoidon avohoitoyksikkö Oulun keskustassa, jonne potilaat ohjautuvat lähetekäytännöllä. Yksikössä toteutetaan ajanvarauksella 13-17-vuotiaille nuorille nuorisopsykiatrisen erikoissairaanhoidon alkuarvioita, tutkimusjaksoja ja hoitoja.

Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan erikoissairaanhoidon kehittyvään työympäristöön, monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävään osaksi moniammatillista tiimiämme. Toimintaterapeutin tehtäviin voivat kuulua toimintakyvyn arviot, toimintaterapia-arviot, yksilölliset toimintaterapiat sekä ryhmien suunnittelu ja vetäminen.

Odotamme sinulta aktiivista ja kehittävää työotetta, vastuullisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä oman työn kehittämiseen osana moniammatillista tiimiä. Arvostamme aikaisempaa nuorisopsykiatrista työ- ja harjoittelukokemusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/624189/fi_FI