Viikonloppusiivoja Kangasalle, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Palkkaus: 13,17€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä osa-aikaisesta siivoustyöstä kiinnostunut, aloitteleva tai jo kokeneempi tekijä!

Etsimme Kangasalan alueella toimivalle vakavaraiselle ja lämminhenkiselle asiakasyrityksellemme viikonloppusiivoojaa yrityksen siivoustiimin jäseneksi.

Työ on uima-allas- ja pukuhuonetilojen siivousta Kangasalla sijaistevassa kohteessa. Työ on päivätyötä ja työvuoroja on joka toinen viikonloppu lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9-18 välillä. Vuorojen kesto on 8 h ja palkka tehtävässä on 13,17 €/h. Kohteessa työskennellään ilman työparia.

Siivousta tehdään aina samassa kohteessa, joten tilat ja työtehtävät tulevat sinulle tutuiksi. Myös välineitä säilytetään kohteessa, joten niitä ei tarvitse kuljettaa, eikä työssä tarvita myöskään autoa tai ajokorttia. Työt pääset aloittamaan vaikka heti. Työ alkaa vuokratyösuhteena, josta sinulla on hyvä mahdollisuus vakinaistua yrityksen omille kirjoille.

Toivomme, että sinulla olisi jo hiukan aiempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta kokemusta vastaavasta työstä ei tarvitse olla, sillä tehtävään perehdytetään hyvin. Suomen kielen taito on tehtävässä kuitenkin välttämätön.

Kuulostaako juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivalta viikonlopputyöltä? Hae työpaikkaa jo tänään osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/20711! Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen, niin ota rohkeasti yhteyttä rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20711