Äidinkielen lehtorin viransijaisuus, Kärsämäen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Frosteruksen koululle äidinkielen lehtorille sijaista, vanhempainvapaan ajaksi 7.1.2025-1.6.2025. Pienten opetusryhmien ja laadukkaan opetuksen myötä meillä työskentelevät viihtyvät. Kannustavalta työyhteisöltä saat vahvan tuen työllesi. Toiveenamme on saada joukkoomme pedagogista osaamista, opiskelijalähtöistä ja innostavaa otetta omaava yhteistyötaitoinen opettaja. Peruskoulumme kanssa samoissa tiloissa toimii Kärsämäen lukio .

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla olevat huomioidaan. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän täytössä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Toivomme myönteistä asennetta tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön monipuoliseen kehittämiseen ja tvt:n oppimiskäytön perustaitoja. Käytössämme on Primus ja Wilma.

Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/625079/fi_FI