Kaivinkoneenkuljettaja, VPS Teollisuuspalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme kaivinkoneenkuljettajaa Vantaalle.

Haemme kaivinkoneenkuljettajaa, joka hallitsee maanrakennustöitä monipuolisesti. Tehtäviisi kuuluu rakennuksen pohjatyöt aina infran rakentamisesta vaihteleviin kaapelitöihin. Sinulla on 3D-osaaminen ja kyky lukea piirustuksia.

Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta kaivinkoneella työskentelystä ja pystyt työskentelemään itsenäisesti, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Työssä vaaditaan:

Aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä

Työturvakorttia

Suomen kielen taitoa

B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle:

Työehtosopimuksen mukaisen palkan

Työtehtävän mukaiset työvaatteet

Täyden työajan

Toimi ripeästi ja täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi, sillä täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. Vaihtoehtoisesti voit ensin lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Lisätietoja: Jaana Korpela 040 582 1001.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Teollisuuspalvelut Oy on vuodesta 2006 lähtien toiminut henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Teollisuuspalvelut on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on Valitsemme Parhaat Sinulle. Lisää yrityksestämme www.vps.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://vps.likeit.fi/apply/7985231