Projektipäällikkö, määräaikainen tehtävä, Pohteen, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Määräaikainen tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.5.2027 saakka. Hanke toteutetaan yhteistyössä Diakonia-ammattikorkeakoulu Oy:n, Koulutuskuntayhtymä OSAO:n, Oulun ammattikorkeakoulu Oy:n, Oulun yliopiston ja Pohjois-Pohjanmaan ELY- keskuksen kanssa. Hanke on Uudistuva ja osaava Suomi 2021 - 2027 -ohjelman mukainen ja toteuttaa sen toimintalinjan 4 erityistavoitetta 4.1 Polkuja töihin.

Hankkeessa kehitetään toimintamalli, jonka avulla edistetään maahanmuuttajien, osatyökykyisten, työttömien työnhakijoidenosaamista, työkykyä ja mahdollisuuksia työllistyä Pohteelle. Hankkeessa kehitetään uudistuvia työntekemisen muotoja, edistetään sote-alalle integroitumista, työn ja työntekijöiden kohtaantoa ja ammatillista liikkumista. Lisäksi parannetaan työssä pysymisen edellytyksiä. Toimintamallin pilotointi toteutetaan ikäihmisten toimialueella.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen toteutuksesta, hallinnoinnista ja raportoinnista. Projektipäällikkö johtaa hankkeessa kehitettävän toimintamallin konseptointia ja jalkauttamista hyvinvointialueelle. Tämän lisäksi projektipäällikkö vastaa työpajojen järjestämisestä ja toimii ohjaajana työpajoissa. Projektipäällikön tehtäviin kuuluu myös hanketta tukevien verkostojen kokoaminen ja verkostotyö. Projektipäällikkö osallistuu hankkeen arviointityöhön, vastaa viestinnästä ja markkinoinnista yhteistyössä hanketiimin kanssa ja toimii yhteyshenkilönä rahoittajaan päin.

Odotamme projektipäälliköltä hanketyökokemusta, osaamista verkosto- ja erilaisten ryhmien kanssa työskentelystä, työntekijäpotentiaalin ja työnhakijajoukon monimuotoisuuden ymmärtämistä sekä kykyä verkostoitua. Projektipäälliköltä edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja sosiaalisia taitoja, hyvää suomen kielen kirjallista osaamista ja ICT-taitoja.

Projektipäällikön ensisijainen toimipaikka on Oulu. Työ edellyttää matkustamista Pohteen alueella. Työskentelyssä käytetään myös etäyhteyksiä.

Eduksi katsotaan osaaminen osatyökyvyn tukitoimista ja työnmuokkauksesta, työelämän moninaisuudesta, mentoroinnista tai valmentamisesta sekä ikäihmisten palvelujen tunteminen.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittämään aivan uudenlaista, innovatiivista ja myös eri koulutusasteet ylittävää moniorganisatorista yhteistyötä.

Projektipäällikön tehtäväkohtainen palkka on 4298,74 €/kk. Tehtävän määräaikaisuuden perusteena on ulkopuolinen rahoitus. Rahoittava viranomainen tekee vuosittain viran puolesta päätöksen hankkeen rahoituksen jatkamisesta. Tästä syystä työsopimus tehdään ehdollisena aina kalenterivuoden loppuun. Määräaikainen sopimus päättyy hankerahoituksen päättyessä, kuitenkin viimeistään 31.5.2027.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) tai vastaava aikaisempi rekisteröinti tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 7 § 8 §) mukainen laillistus sekä työkokemus kehittämis- ja projektitehtävistä.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki- tai Suosikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/617806/fi_FI