Hinausautokuljettaja, Oulun Hinausautokeskus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2024
  • Hae viimeistään 15.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa huippuammattilaisten joukkoon - etsimme hinausautonkuljettajaa, joka haluaa olla osa alan johtavaa Redgo-hinaus- ja tiepalveluketjua (entinen Falck) ja työskennellä nykyaikaisessa, ammattilaisia arvostavassa ympäristössä. Tarjoamme sinulle paitsi merkityksellisen työn, myös mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kasvaa urallasi.

Miksi liittyä tiimiimme?
Redgo on alansa edelläkävijä, ja tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on käytössä markkinoiden parhaat työvälineet sekä moderni kalusto. Työmme on arvostettua ja sitä tehdään ammattiylpeydellä. Sinulla on mahdollisuus olla asiakkaan sankari - tarjoamalla apua tiellä liikkuville ympäri vuorokauden.
Tässä roolissa jokainen päivä on erilainen, ja kohtaat monipuolisia, kiinnostavia tehtäviä, joissa pääset hyödyntämään teknistä osaamistasi ja ajotaitojasi sekä kehittymään jatkuvasti ammattilaisena. Arvostamme työntekijöidemme hyvinvointia ja turvallisuutta, ja tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä jatkuvaa tukea ammatillisessa kehittymisessä.

Mitä odotamme sinulta:
Ammattitaitoista ja reipasta asennetta - olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen.
Vahvaa ajokokemusta - aikaisempi kokemus yhdistelmäajoneuvon kuljettajana on välttämätöntä.
Teknistä osaamista - tunnet ajoneuvotekniikkaa, erityisesti raskaan kaluston osalta.
Kelpoisuudet kunnossa - yhdistelmäajoneuvon ajokortti ja voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys.
Teknologian hallintaa - osaat käyttää tietotekniikkaa ja älylaitteita sujuvasti, koska työssä käytämme kehittyneitä järjestelmiä.
Joustavuutta ja valmiutta - työhön kuuluu ilta-, yö- ja viikonlopputyötä sekä päivystysvuoroja kotoa käsin, joten asuinpaikkasi tulee olla Oulussa tai lähialueella (max. 15 km Oulun keskustasta).
Erityisosaaminen eduksi - kokemus lavetti- ja nosturiautoista sekä ADR-ajolupa katsotaan merkittäväksi eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle:
Vakaa ja pitkäaikainen työsuhde - toistaiseksi voimassa oleva kokoaikatyö.
Työkalut huippuammattilaiselle - käytössäsi ovat modernit ja laadukkaat ajoneuvot ja työvälineet, jotka helpottavat työtäsi ja takaavat tehokkuuden.
Kilpailukykyisen palkan ja lisät ilta- ja viikonlopputöistä sekä päivystysvuoroista.
Jatkuva koulutus ja kehittymismahdollisuudet - panostamme työntekijöidemme ammattitaitoon ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kasvaa urallasi.
Yhteisöllinen ja nuorekas työympäristö - meillä olet osa rentoa, mutta ammattitaitoista tiimiä, jossa arvostetaan yhteistyötä ja positiivista ilmapiiriä.
Hyvä työ- ja vapaa-ajan tasapaino - vaikka työ sisältää ajoittain päivystystä, huolehdimme siitä, että työaikasi ja vapaa-aikasi ovat tasapainossa.

Kiinnostuitko?
Älä odota! Lähetä hakemuksesi meille jo tänään, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen hakemus@hinauskeskus.fi tai käytä Hae työpaikkaa -painiketta viimeistään 15.11.2024. kerrothan muutamalla sanalla itsestäsi ja työkokemuksestasi sekä aiemmista työnantajistasi nimillä.
Lisätietoja: Soita Jukka Tervahaudalle p. 0400 185 118, arkisin klo 9-16. Mikäli en pysty heti vastaamaan, jätäthän viestin tai soitat uudelleen.
Tule mukaan tiimiin, jossa työntekijöiden ammattitaito, kehittyminen ja hyvinvointi ovat etusijalla!

Hae työpaikkaa osoitteesta