Työmaakoneiden huoltoasentaja, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Huoltoasentaja, työmaakoneet -vakituinen (Tampere)

Konevuokraamo-asiakkaamme kaipaa tiimiinsä lisävoimaa kasvun myötä. Tarjolla on pitkäaikainen työpaikka HUOLTOASENTAJALLE. Työntekijällä on halutessaan mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle muutaman työkuukauden jälkeen. Toimit osana huoltotiimiä korjaten erilaisia työmaiden koneita, jotka suurimmillaan ovat nostimia ja kurottajia. Työ tehdään yrityksen uudehkoissa tiloissa, jossa on asialliset edellytykset työnteolle.

Työnhakuvaiheessa käymme avoimen keskustelun siitä, mikä on palkkatoiveesi ja pyrimme sekä tasavertaisuuteen työyhteisössä palkkauksen suhteen sekä työntekijän toiveiden kuuntelemiseen palkka-asioissa. Siksi toivomme hakijalta avoimesti esitettyä palkkatoivetta.

Tarjoamme mm.:
- pitkäaikaisen työn vakaassa yrityksessä
- monipuoliset työpäivät
- kokoaikaisen työn: 37,5h/vko (Arkisin yleensä noin klo 7-15.30)
- sovitaan palkka yhdessä
- kattavammat työterveyspalvelut
- asianmukaiset työvaatteet
- tuen ja avun työsuhteen aikana työnantajalta
- vastuuta ja vapautta
- tiimin, jolta saa apua ja tukea tarvittaessa

Tarjolla on vakaa ja varma työpaikka -työnantaja on jo pitkään toiminut rakennusalan konevuokraamona. Näin ollen perustoiminnot ja prosessit on selkeitä, sekä muut työn tekemisen edellytykset on hyvällä tasolla työvälineistä järjestelmiin.

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, olisi kiva kuulla seuraavaksi sinusta!

Hae tehtävään rohkeasti linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/20715! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20715