Hammaslääkäri, Vankiterveydenhuollon yksikkö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2024
  • Hae viimeistään 4.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vankiterveydenhuollossa suun terveydenhuollon palvelut sisältävät kaikki perustasoiset hammaslääketieteelliset palvelut. Ensiapuluonteisia toimenpiteitä tehdään suhteellisen paljon, mutta potilaat saavat myös kokonaishoitoja sekä tarpeen mukaan proteettista hoitoa, mikäli tuomio on riittävän pitkä. Suunterveydenhuollon henkilökunnan poissa ollessa poliklinikan sairaanhoitaja tekee hoidontarpeenarvion myös suunterveydenhuollon osalta. Mikäli potilas tarvitsee erikoishammaslääkärin tai erikoissairaanhoidon palveluja, hänet lähetetään siviiliterveydenhoitoon jatkotutkimuksiin ja hoitoon.

Hammaslääkärin työhön kuuluu vankien ensiapuluonteisesta hammashoidosta sekä perushammashoidosta vastaaminen osana moniammatillista työyhteisöä. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Laitteet ovat ajanmukaiset ja unit on uusittu elokuussa. Käy-tössä on LifeCare-potilastietojärjestelmä. Organisaatiossamme suoritetaan laitepassi.

Hammashoitola sijaitsee Sukevan vankilassa. Hammashoitajan lisäksi lähimmät yhteistyökumppanit ovat poliklinikan sairaanhoitajat ja lääkäri. Suuhygienistin vastaanotto on kerran kuussa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7206/fi_FI