Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen Oulun Valid, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme nyt lähihoitajaa Oulun Validia-taloon 3-vuorotyöhön.

Etsitkö työtä, jossa voit aidosti vaikuttaa ihmisten elämään? Tule osaksi tiimiämme, jossa inhimillisyys, luottamus ja oivallus (ILO) ovat toimintamme peruspilareita! Haemme nyt sitoutunutta ja innokasta lähihoitajaa osaksi ammattitaitoista tiimiämme. Sinua odottavat mukavat työkaverit, jotka ovat valmiita perehdyttämään sinut työhömme huolellisesti.

Oulun Validia-talo on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, joka on koti 40 asukkaalle. Asiakkaamme ovat vammaisia ja vammautuneita henkilöitä, ja me Validialla mahdollistamme heidän omannäköisensä ja laadukkaan elämän. Työtäsi ohjaa asiakkaan palveluiden toteuttamissuunnitelma ja tehtäviisi kuuluu asukkaiden päivittäisissä toimissa avustaminen, heidän hyvinvointinsa tukeminen ja yhteisöllisyyden edistäminen. Lähihoitajana vastuullesi kuuluu myös lääkehoidon toteuttaminen ja päivittäinen kirjaaminen.

Meillä hoitotyö on monipuolista ja ihmisläheistä. Panostamme vahvasti ammatilliseen kehittymiseen ja arvostamme jokaisen ainutlaatuista osuutta yhteisten tavoitteidemme saavuttamisessa. Työkavereiksi saat lähihoitajia, tukipalvelutyöntekijöitä, tiimivastaavan, sairaanhoitajan ja yksikönjohtajan. Tule kanssamme tekemään Suomesta maailman paras maa vammaisille!

Tarjoamme sinulle
-Perehdytyksen osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan
-Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
-Sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi mahdollisuuden pikapalkitsemiseen suoritusten ja tavoitteiden saavuttamisen ansiosta
-Mahdollisuuden erilaisiin vastuurooleihin oman ammattitaitosi kehittämiseksi sekä palkkarakenteesi nostamiseksi
-Työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon
-Kattavat työsuhde-edut mm. Epassi-kulttuuri, liikunta- ja työmatkaedun, työsuhdepolkupyöräedun ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
-Koulutusmahdollisuuksia

Toivomme sinulta
-Aitoa kiinnostusta vammaistyöhön
-Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja
-Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
-Positiivista ja kehittymismyönteistä asennetta

Odotamme ILOlla yhteydenottoasi! Lähetä tietosi hakulomakkeen kautta, jotta tulet huomioiduksi rekrytointiprosessissa. Lisätietoa tehtävästä antaa yksikönjohtaja Lilli Kirjava, puh. 044 765 0570 tai lilli.kirjava@validia.fi tai rekrytointikoordinaattori puh. 044-765 0965 tai rekry@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/5095761-lahihoitaja