Alltimen porrassiivooja, Alltime Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Palkkaus: 10,75-12,54€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Alltimelle ammattitaitoisia porrassiivoojia monipuolisiin asiakaskohteisiimme Tampereen ja Lempäälän alueelle. Työsuhde voidaan aloittaa yhteisen sopimuksemme mukaisesti määräaikaisesti tarvittaessa työhön kutsuttavana tai osa-aikaisena, josta voimme nostaa työtunteja vakituisesti kokoaikaiseksi 37,5h/vko työsuhteeksi. Palkkaus tehtävässä on Kipa TES PR1-3 väliltä (10,75-12,54€/h) koulutukseesi ja kokemukseesi perustuen.

Tehtävään valittavalta edellytetään:- alan koulutus
- kokemusta puhtauspalvelualan työtehtävistä
- B-ajokortti
- Työturvallisuuskortti (koulutamme tarvittaessa)

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on lisäksi:- huolellisuutta, vastuuntuntoa ja hyvää fyysistä kuntoa
- joustavuutta vaihteleviin työaikoihin

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa, mielenkiintoisessa työnkuvassa. Saat käyttöösi laadukkaat ja ajantasaiset työvälineet sekä Pihlajalinnan työterveyspalvelut. Vakituisessa kokoaikaisessa työsuhteessa saat 6kk koeajan päätyttyä käyttöösi Alltimen työsuhde-edut, kuten Edenredin lounas-, virike- ja hierontaedun sekä mahdollisuuden työsuhdepyörän hankintaan.

Olethan nopea, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toivotamme uusia kollegoita tervetulleeksi tiimiimme mahdollisimman pian!

Lisätietoja työtehtävästä antaa sähköpostitse aluepäällikkö Timo Turkkinen timo.turkkinen@alltime.fi

Alltimella meillä on noin 1000 työkaveria ympäri Suomea ja Ruotsia maanläheisessä, matalassa organisaatiossa, jossa ilmentyvät arvomme: ketteryys, luotettavuus, joukkuepeli ja ammattitaito. Meillä on tekemisen meininki ja hyvä henki: esimerkiksi työtyytyväisyyskyselyssämme "työkaverit kohtelevat minua hyvin" ;kysymyksen keskiarvo oli 4.3/5. Alltimen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Me hoidamme ennakoivana ja välittävänä kumppanina kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä. Työntekijämme Suomessa ja Ruotsissa helpottavat asiakkaidemme elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa.www.alltime.fi (URL: http://www.alltime.fi/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/d29ee9d6-3ec1-43cf-9f27-2658d0d7765b