Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Pornaisten kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2024
  • Hae viimeistään 7.11.2024
  • Palkkaus: 2443,45€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule Pornaisiin, lähelle kaikkea, työskentelemään kanssamme ja kehittämään varhaiskasvatusta!

Tämän tarjoamme sinulle:

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana työskentelet joko Linnunlaulun tai Makasiinikujan päiväkodissa, jossa toteutat lapsiryhmän toimintaa yhdessä ryhmän henkilöstön, huoltajien sekä yhteistyötahojen kanssa.

Meille tärkeitä varhaiskasvatuksessa ovat lasten ja perheiden hyvinvointi, lasten osallisuus ja henkilöstön pedagogisen osaamisen ylläpitäminen. Pornaisissa työskentelet rauhallisessa, vehreässä ympäristössä lähellä luontoa ja sijainti rauhallisessa maalaismaisemassa tarjoaa hyvät puitteet ja kehittämismahdollisuudet kasvatukselle ja opetukselle.

Päiväkotiyksiköt ovat maltillisen kokoisia; yhteensä yksiköissä tammikuussa 10 ryhmää. Henkilöstöresurssit ovat meillä toimivat; osassa ryhmiä työskentelee 4 kasvattajaa.

Työpäivän aikana kunnan tarjoaman kuuman kahvin nautit tauollasi, ja työajan ulkopuolella omaan liikuntaan sinulla on mahdollisuus myös kunnan kuntosalilla. Kunnan työntekijänä sinulla on oikeus liikunta- ja virkistysseteleihin ja sekä laajasisältöiseen työterveyshuoltoon. Pornaisissa suhtaudumme joustavasti ja myönteisesti myös henkilöstön kouluttautumiseen ja tuemme omaehtoista opiskelua esimerkiksi työaikajärjestelyin.

Pornaisissa sinun ja ryhmäsi muun henkilöstön kanssa yhteistyössä toimivat varhaiskasvatuksen erityisopettajat, varhaiskasvatuksen asiantuntija sekä päiväkodinjohtaja, jonka useimmiten tavoitatkin työpaikaltasi! Yhteistyötä teemme myös Porvoon musiikkiopiston kanssa muskareissa, johon kaikilla halukkailla lapsilla on maksuton osallistumismahdollisuus varhaiskasvatuspäivän aikana.

Näin solahdat joukkoomme:

Olet varhaiskasvatuksen lastenhoitajana lämmin varhaiskasvatuksen ammattilainen yhteistyössä lasten, työkavereiden ja perheiden kanssa.
Sensitiivisyys, vahvuuspedagogiikka ja positiivinen työote ovat tuntomerkkejäsi.
Sinulle ei ole vierasta innovatiivinen, uskaltava työtapa, jossa arvioit ja kehität uusia toimintamalleja lapsen edun mukaisesti. Työssäsi sinua ohjaa leikkimielisyys sekä leikin merkitys lapselle ja koet vahvuuspedagogiikan omaksi tavaksesi toimia.
Meillä työskentelet lapsia varten ja kannat vastuun työstäsi ammattitaidolla, ammatillisesti.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan (2443,45€/kk).

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös alan opiskelijat ja muut vailla muodollista kelpoisuutta olevat hakijat.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja pyydettäessä selvitys terveydentilastaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/por-02-24-24/fi_FI