Kokki Virekon keittiöön Kauklahteen, Espooseen, Vireko Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2024
- Hae viimeistään 22.11.2024
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako merkityksellinen työ perusruoan parissa? Etsimme kokkia Kauklahden elä- ja asu seniorikeskukseen vakituiseen, kokoaikaiseentyösuhteeseen. Olet tärkeässä roolissa vastaamassa valmistuskeittiömme ateriapalvelutuotannosta. Toivomme myös, että voisit aloittaa mahdollisimman pian.Työskentelemme keittiössä vuoden jokainen päivä n. klo 6.30 - 16.00 välillä.Palveluasenne ja laatu ratkaisevatPääset valmistamaan maukasta ruokaa laadukkaista kotimaisista raaka-aineista Virekon omalla reseptiikalla sekä samalla vaikuttamaan asiakkaiden arkeen sekä terveyteen hyvillä ja kattavilla mauilla. Kauklahden keittiötoimii keskuskeittiönä, jossa valmistamme päivittäin n. 100 lounasta ja päivän muita aterioita talon asukkaille ja henkilökunnalle.Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm:- TyHy-päivät- Ilmainen kahvi/tee töissä, ateriaetu- Työterveyshuolto- Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.- Henkilöstöetuohjelma, joka tarjoaa etuja usealle eri palveluntuottajalle- TyösuhdematkalippuTätä tehtävää varten sinulla tulee olla:
Kokin ammatillinen peruskoulutus
Hygieniapassi
Työkokemusta kokin työtehtävästä
Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
Katsomme eduksi kokemuksen Aromi 14-tuotannonohjausjärjestelmästä, suurtalousalan toimintaympäristöstä sekä dieettiosaamisen.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kauttaviimeistään22.11.2024 mennessä. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.Huomioimme prosessissa vain suomenkieliset hakemukset.Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRan työehtosopimusta. Palkkaus on kuukausipalkka: 2300e.Lisätietoja tehtävästä antaa:Keittiöpäällikkö Pirjo Saastamoinenpirjo.saastamoinen@vireko.fipuh.041 732 6228 (arkisin klo 11.00-14.00)
Kokin ammatillinen peruskoulutus
Hygieniapassi
Työkokemusta kokin työtehtävästä
Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
Katsomme eduksi kokemuksen Aromi 14-tuotannonohjausjärjestelmästä, suurtalousalan toimintaympäristöstä sekä dieettiosaamisen.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kauttaviimeistään22.11.2024 mennessä. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.Huomioimme prosessissa vain suomenkieliset hakemukset.Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRan työehtosopimusta. Palkkaus on kuukausipalkka: 2300e.Lisätietoja tehtävästä antaa:Keittiöpäällikkö Pirjo Saastamoinenpirjo.saastamoinen@vireko.fipuh.041 732 6228 (arkisin klo 11.00-14.00)
Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.vireko.fi/jobs/5176547-kokki-virekon-keittioon-kauklahteen-espooseen/applications/new?promotion=1218169-tyomarkkinatori