Kokki Iisalmen tuotantokeittiölle, Servica Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2024
  • Hae viimeistään 8.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla valmistamassa ruokaa, joka vaikuttaa suoraan ihmisten arkeen?

Iisalmen tuotantokeittiöllä valmistetaan noin 400 lounasannosta päivässä, jonka lisäksi valmistetaan aamupaloja, päivällisiä sekä iltapaloja niin Iisalmen seudun hyvinvointialueen asiakkaille kuin Sonkajärven ja Sukevan alueellekin. Kokin tehtävät ovat monipuolisia ruoanvalmistustehtäviä, huolehtien omalta osaltasi tuotteiden oikeellisuudesta ja laadusta. Lisäksi pidät huolen omavalvonnasta sekä keittiön ja varastojen hygieniasta. Työ sisältää myös linjaston hoitoa, dieettiruokien valmistusta sekä astiahuoltoa. Työssä käytetään päivittäin mm. Aromi14 -tuotannonohjausjärjestelmää ja ruuanvalmistuksessa noudatamme yhteistä reseptiikkaa.

Työ on vuorotyötä ma-su klo 5.51-15.39 välillä (viikkotyöaika 38,25 h). Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat 27.1.2025 tai sopimuksen mukaan.

Miksi valita meidät?

Työyhteisö on meidän voimavara. Meillä on turvallinen ja kannustava työilmapiiriä, jossa sinun työpanostasi arvostetaan. Työmme perustuu merkityksellisyyteen ja työyhteisömme ammattiylpeyteen - me emme jätä työkaveria tai asiakasta pulaan. Monimuotoisuus on meillä rikkaus ja meille saat tulla töihin juuri sellaisena kuin olet.

Näiden lisäksi tarjoamme mm.:

- mahdollisuuden hankkia lisäkoulutusta työnohessa mm. oppisopimuskoulutuksella
- kattavat työterveyspalvelut
- työvaatteet ja -jalkineet
- ePassin, työsuhdepyöräedun sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme

Mitä odotamme sinulta?

Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on catering-alan koulutus - suuntautumisvaihtoehtona kokin, suurtalouskokin tai dieettikokin tutkinto. Toivomme, että olet päässyt kerryttämään kokemusta tuotantokeittiössä työskentelystä sekä omaat erityisruokavalioiden tuntemuksen. Aromi14-tuotannonohjausjärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton vaatimus. Hakijalta edellytämme kuitenkin hygieniapassia, tietoteknisiä taitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävä vaatii vastuullista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä ja toivommekin hakijalla olevan intoa ja hyvä asenne tekemiseen.

Palkkaus on AVAINTESin mukainen ja peruspalkka on 2131,30-2320,93 €/kk riippuen hakijan ammattitaidosta ja ammatillisen osaamisen tasosta. Tämän lisäksi maksetaan vuorolisät ja mahdollinen kokemusvuosilisä, mikäli sinulle on aikaisempaa hyväksi luettavaa kokemusta.

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä - valmistamasi ateriat vaikuttavat päivittäin tuhansien ihmisten arkeen. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa jokainen päivä on erilainen ja jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi. Haastattelemme hakijoita joustavasti koko hakuajan ja teemme valintoja tarvittaessa jo hakuaikana.

Mikäli haluat kysellä tehtävästä tarkemmin, voit soittaa ruokapalveluesihenkilö Ilkka Huttuselle puh. 044 426 1338.

Servica on Pohjois-Savon suurimpia työnantajia. Palvelumme koostuvat ruoka-, kuljetus- ja välinehuoltopalveluista, laitoshuollon ja tekniikan palveluista sekä materiaalilogistiikan kokonaispalveluista. Olit sitten kokenut konkari tai alalla ensiaskelia ottava, meillä pääset osaksi yli 1 800 osaajan työyhteisöä. Servicassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä ilman meitä jäisi monen muun työ tekemättä. Oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja vastuullisuus ovat työmme tienviittoja, ja haluamme olla aina luottamuksen arvoisia. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle ja palvelemme sydämellä, ja se näkyy kaikille asiakkaillemme. Meillä on rohkeutta ja tahtoa pyrkiä parempaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://servica.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=741&jbid=15