Kokki Ravintola Kesäheinään, Taidekeskus Salmela Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2024
  • Hae viimeistään 28.2.2025
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Taidekeskus Salmelan Ravintola Kesäheinä etsii kokkeja (1-2 henkilöä) vastaamaan keittiötoiminnoista kesällä 2025. Työ sisältää pääasiassa ruoan valmistusta ja esivalmisteluja, lisäksi tarpeen mukaan esimerkiksi tilaustenhallintaa sekä apukokkien ja muun keittiöhenkilökunnan ohjausta.

Taidekeskus Salmela on Suomen suurin kuvataidefestivaali, jossa vierailee vuosittain yli 30 000 kävijää. Ravintola Kesäheinä palvelee Salmelan asiakkaita päivittäin kesäkaudella 7.6.-10.8.2025. Kesäksi 2025 on rakentumassa uusi festivaalipaviljonki ravintola-asiakkaita palvelemaan. Paviljonki sisältää modernin, täysikokoisen valmistuskeittiön uusilla laitteilla, joten kokit pääsevät työskentelemään huippuolosuhteissa ja kehittämään prosesseja puhtaalta pöydältä.

Etsimme heittäytymiskykyisiä ja joustavia osaajia, joilla on intoa tulla mukaan luomaan ravintolamme uutta aikakautta. Työkokemus keittiöstä on välttämätöntä, mutta otamme monipuolisesti huomioon esim. alan opiskelijat. Tule töihin ainutlaatuiseen työympäristöön kulttuurin parissa keskellä kauneinta kesäistä Suomea!

Kyseessä on kausityö ajalle 26.5.-17.8.2025. Aloitus- ja lopetusajankohdista on tilanteen mukaan mahdollista joustaa. Palkkaus TES:in mukaan. Voimme tarjota erikseen sovittaessa asunnon työpaikan läheltä työsuhteen ajaksi, kysy lisätietoja hakemuksesi yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tuomas.hoikkala@taidekeskussalmela.fi