Uuno -ravintolayrittäjä, Ketjufi Yrittäjärekrytointipalvelut Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2024
- Hae viimeistään 30.11.2024
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Supersuosittu Uuno laajenee ja etsii nyt yrittäjää Espoon Kivenlahdessa sijaitsevaan ravintolaansa.
Oletko haaveillut omasta ravintolasta, mutta suuret alkuinvestoinnit mietityttävät? Huoli pois, sillä nyt sinulla on tilaisuus toteuttaa unelmasi ja vieläpä lähes nollainvestoinnilla. Riittää, että olet oikeanlainen persoona "Uuno-perheeseen".
Uuno-yrittäjä on positiivinen ja energinen henkilö, joka on valmis ottamaan vastuun omasta Uuno-ravintolastaan. Hän vastaa ravintolansa operatiivisesta toiminnasta oman tiiminsä kanssa. Onko sinulla taito luoda ravintolaasi hyvä henki, jossa viihtyvät sekä tiimisi että asiakkaasi? Et välttämättä tarvitse aiempaa ravintola-alan kokemusta, mutta se on toki eduksi.
Uuno-ravintolassa myydään pinzoja, joiden herkullisuus pohjautuu italialaiseen pizzainnovaatioon: pinza-pohjaan, jotka leivotaan ja esipaistetaan käsityönä Italiassa ja täytetään ja viimeistellään herkullisilla täytteillä Uuno-ravintolassa. Pinzojen lisäksi Uunon valikoimaan kuuluu salaatit ja erilaiset juomat.
Ensimmäinen Uuno-ravintola avattiin Helsingin Jätkäsaareen vuonna 2022 ja se nousi heti ilmiöksi Helsingin ravintolaskenessä. Uuno on myös äänestetty mm. Helsingin kolmanneksi parhaaksi pizzeriaksi vuonna 2023. Suuren suosion vuoksi Uuno-ketju kasvaa ja hakee uusia liikepaikkoja ja yrittäjiä. Juuri nyt Uunolle haetaan yrittäjää Espoon Kivenlahdessa sijaitsevaan ravintolaan.
Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja jätä hakemus: https://ketju.fi/fi/ketju/416/uuno
tai soita Ketju.fi rekrytointikonsultti Katja Makkonen, rekrytointi@ketju.fi, 020 730 7490
www.ketju.fi - sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. Ketju.fi tarjoaa ketjuyrittäjyydestä kiinnostuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisten ketjujen tarjoamiin yrittäjämahdollisuuksiin.
Oletko haaveillut omasta ravintolasta, mutta suuret alkuinvestoinnit mietityttävät? Huoli pois, sillä nyt sinulla on tilaisuus toteuttaa unelmasi ja vieläpä lähes nollainvestoinnilla. Riittää, että olet oikeanlainen persoona "Uuno-perheeseen".
Uuno-yrittäjä on positiivinen ja energinen henkilö, joka on valmis ottamaan vastuun omasta Uuno-ravintolastaan. Hän vastaa ravintolansa operatiivisesta toiminnasta oman tiiminsä kanssa. Onko sinulla taito luoda ravintolaasi hyvä henki, jossa viihtyvät sekä tiimisi että asiakkaasi? Et välttämättä tarvitse aiempaa ravintola-alan kokemusta, mutta se on toki eduksi.
Uuno-ravintolassa myydään pinzoja, joiden herkullisuus pohjautuu italialaiseen pizzainnovaatioon: pinza-pohjaan, jotka leivotaan ja esipaistetaan käsityönä Italiassa ja täytetään ja viimeistellään herkullisilla täytteillä Uuno-ravintolassa. Pinzojen lisäksi Uunon valikoimaan kuuluu salaatit ja erilaiset juomat.
Ensimmäinen Uuno-ravintola avattiin Helsingin Jätkäsaareen vuonna 2022 ja se nousi heti ilmiöksi Helsingin ravintolaskenessä. Uuno on myös äänestetty mm. Helsingin kolmanneksi parhaaksi pizzeriaksi vuonna 2023. Suuren suosion vuoksi Uuno-ketju kasvaa ja hakee uusia liikepaikkoja ja yrittäjiä. Juuri nyt Uunolle haetaan yrittäjää Espoon Kivenlahdessa sijaitsevaan ravintolaan.
Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja jätä hakemus: https://ketju.fi/fi/ketju/416/uuno
tai soita Ketju.fi rekrytointikonsultti Katja Makkonen, rekrytointi@ketju.fi, 020 730 7490
www.ketju.fi - sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. Ketju.fi tarjoaa ketjuyrittäjyydestä kiinnostuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisten ketjujen tarjoamiin yrittäjämahdollisuuksiin.
Hae työpaikkaa osoitteesta https://ketju.fi/fi/ketju/416/uuno