Ravintolapäällikkö, Zarillo, Diamond Table Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2024
  • Hae viimeistään 28.2.2025
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Turkuun avattavaan Tex Mex & Western Ravintola Zarillon saliin kokoaikaiseen työsuhteeseen ravintolapäällikköä.

Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan päivittäisestä toiminnasta yhdessä keittiöpäällikön kanssa.

Toimit salin esihenkilönä ja hoidat salin työvuorosuunnitelun ja muut hallinnolliset tehtävät sekä teet suorittavia vuoroja ravintolassa.

Kuulostiko siltä, että tämä voisi olla juuri sinun työsi? Haluaisimme kuulla sinusta lisää! Ravintola pyritään avaamaan helmikuussa 2025.
Odotamme sinulta:

Kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta, alan koulutus katsotaan eduksi

Hygienia- ja anniskelupassia
Suomen ja englanninkielentaitoa
Paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
Asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta
Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden kehittää osaamista ja ammattitaitoasi
Kannustavan ja työtäsi tukevan verkoston
Mahdollisuuden työskennellä täysin uudessa ravintolassa
Luotettava yritys

Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Helmikuussa 2025 (arvio)
Työaika: 2-vuorotyö, kokoaikainen (112,5h / 3 vko)
Työn kesto: Vakituinen työ
Työpaikan sijainti: Puolalankatu 1, Turku
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anastassia.burunova@zarillo.fi