Valmistuksenohjaaja, Lapinlahti, Valio Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2024
- Hae viimeistään 15.12.2024
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Valio Oy Lapinlahden tehdas sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Lapinlahden keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella Kuopion ja Iisalmen välillä. Valmistamme teollisuuden raaka-aineeksi maito- ja herajauheita sekä kuluttajapakattuja maito- ja lastenruokajauheita noin 35 miljoonaa kiloa vuodessa sekä Edam- ja Emmental tyyppisiä juustoja noin 23 miljoonaa kiloa. Tehdas työllistää noin 280 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä.
Haemme juustotuotantoon valmistuksenohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen valmistustiimiin Emmental saliin.
Tehtäviisi kuuluu Emmental prosessissa juuston muottaus, puristus, sekä suolaveden hoito ja hallinta, juuston laadunhallinta ja raportointi. Työ on keskeytyvää 3 - vuorotyötä . Palkkaus on SEL:n työehtosopimuksen mukainen.
Voit olla etsimämme henkilö, jos
-sinulla on positiivinen perusasenne työhön ja oppimiseen
-olet vastuullinen, oma-aloitteinen ja sinulla on ennakoiva asenne asioiden hoitamiseen
-olet hyvä tiimityöskentelijä mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn,
-sinulla kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.
Lisäksi arvostamme mekaniikka-, automaatio- tai sähkötekniikan perusosaamista, tietoteknistä osaamista (SAP, MMC, Excel, Word) sekä hygieniapassia ja työkokemusta elintarviketuotannossa.
Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 01.01.2025
Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantovastaava Ilkka Pietikäinen p: 050 3840003 päivittäin klo 13-14.
Hakemukset: odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 15.12.2024 mennessä hakulinkin kautta.
Haemme juustotuotantoon valmistuksenohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen valmistustiimiin Emmental saliin.
Tehtäviisi kuuluu Emmental prosessissa juuston muottaus, puristus, sekä suolaveden hoito ja hallinta, juuston laadunhallinta ja raportointi. Työ on keskeytyvää 3 - vuorotyötä . Palkkaus on SEL:n työehtosopimuksen mukainen.
Voit olla etsimämme henkilö, jos
-sinulla on positiivinen perusasenne työhön ja oppimiseen
-olet vastuullinen, oma-aloitteinen ja sinulla on ennakoiva asenne asioiden hoitamiseen
-olet hyvä tiimityöskentelijä mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn,
-sinulla kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.
Lisäksi arvostamme mekaniikka-, automaatio- tai sähkötekniikan perusosaamista, tietoteknistä osaamista (SAP, MMC, Excel, Word) sekä hygieniapassia ja työkokemusta elintarviketuotannossa.
Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 01.01.2025
Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantovastaava Ilkka Pietikäinen p: 050 3840003 päivittäin klo 13-14.
Hakemukset: odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 15.12.2024 mennessä hakulinkin kautta.
Hae työpaikkaa osoitteesta https://valio.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=3702&jbid=15