Kokki, Pancho Villa Hämeenlinna, RestaUra oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2024
- Hae viimeistään 8.12.2024
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pancho Villa on kuuluisa erinomaisen maukkaasta ruoastaan. Meillä ei mennä purkista burgeriin, vaan ruokaa tehdään aidoista raaka-aineista ja alusta asti itse. Oletpa uusi alalla, oman kotikeittiösi Master Chef tai kokenut konkari, opetamme sinulle Panchon keittiön salat, ja myös Pancho-Ketjun palvelumallin.
Pancho-Ketjun tutkimusten mukaan meillä on kivat työkaverit ja reilut pomot. Meillä töissä viihdytään, ollaan pidempäänkin ja tehdään uraa esimieheksi tai vaikka yrittäjäksi asti.
Meidän yrittäjillä on yksitoista Pancho Villaa ja niiden lisäksi ketjussa on 35 muuta mahdollista työpaikkaa. Kauempana oleviin tuurauskeikkoihin kannustamme päivärahoilla. Yhteistyötä tehdään koko Pancho-ketjun kanssa, työvuorot myös muissa Panchoissa on virkistävä mahdollisuus. Suomen Franchising-Yhdistys on valinnut ravintolaketju Pancho Villan Vuoden 2024 Franchisingketjuksi.
Meille voit tulla omana itsenäsi, koska Pancholaisten ei tarvitse kangistua kaavoihin. Arvostamme moniosaamista (keittiö/sali) ja olemme valmiita maksamaan siitä.
Maistuvan ruuan taikomisen lisäksi olennaista tehtävässäsi on muun muassa asiakaskokemuksen varmistaminen sekä keittö- että salityöskentelyn osalta, sekä varaston ja tilausten tehokas hallinta yhdessä keittiöpäällikön kanssa. Onnistumista auttaa, jos sinulla on mm. näitä taitoja:
-Välität aidosti työstäsi sekä työkavereistasi; yhteistyöllä pidätte haastavatkin työpäivät mukavina teille itsellenne, niin että myös asiakkaat viihtyvät
-Olet valmis ottamaan vastuuta työvuorostasi, olet tunnollinen ja luotettava työntekijä
-Pystyt toimimaan ja ratkaisemaan ongelmia myös paineen alla
-Ymmärrät omavalvonnan merkityksen ja pystyt toteuttamaan sitä
-Ymmärrät kustannustehokkaan ja toimivan työskentelyn periaatteet
-Ymmärrät, että ravintolatyössä jokainen työskentelee kaikissa vuoroissa, niin aamuissa, illoissa kuin viikonloppuisinkin
-Haluat aina oppia uutta sekä kehittyä työssäsi
Työtäsi tukevat ja sinua perehdyttävät kokeneet esimiehet ja myös vuoden 2024 Franchisingketjuksi valitun ketjun mahdollisuudet, ammattitaito ja tuki on auttamassa sinua onnistumisessa.
Kuulostiko siltä, että tämä on juuri sinun työsi? Haluamme kuulla sinusta lisää!
Kerro itsestäsi ja lähetä CV:si hakulomakkeemme kautta, joka löytyy verkkosivuiltamme: https://www.restaura.fi/hakemus. Mainitse hakemuksessasi mitä tehtävää ja miltä paikkakunnalta haet.
Aloitamme haastattelut samantien ja palkkaamme heti kun sopiva henkilö löytyy!
Pyrithän välttämään hakemuksen lähettämistä sähköpostilla tietoturvasyistä!
Pancho-Ketjun tutkimusten mukaan meillä on kivat työkaverit ja reilut pomot. Meillä töissä viihdytään, ollaan pidempäänkin ja tehdään uraa esimieheksi tai vaikka yrittäjäksi asti.
Meidän yrittäjillä on yksitoista Pancho Villaa ja niiden lisäksi ketjussa on 35 muuta mahdollista työpaikkaa. Kauempana oleviin tuurauskeikkoihin kannustamme päivärahoilla. Yhteistyötä tehdään koko Pancho-ketjun kanssa, työvuorot myös muissa Panchoissa on virkistävä mahdollisuus. Suomen Franchising-Yhdistys on valinnut ravintolaketju Pancho Villan Vuoden 2024 Franchisingketjuksi.
Meille voit tulla omana itsenäsi, koska Pancholaisten ei tarvitse kangistua kaavoihin. Arvostamme moniosaamista (keittiö/sali) ja olemme valmiita maksamaan siitä.
Maistuvan ruuan taikomisen lisäksi olennaista tehtävässäsi on muun muassa asiakaskokemuksen varmistaminen sekä keittö- että salityöskentelyn osalta, sekä varaston ja tilausten tehokas hallinta yhdessä keittiöpäällikön kanssa. Onnistumista auttaa, jos sinulla on mm. näitä taitoja:
-Välität aidosti työstäsi sekä työkavereistasi; yhteistyöllä pidätte haastavatkin työpäivät mukavina teille itsellenne, niin että myös asiakkaat viihtyvät
-Olet valmis ottamaan vastuuta työvuorostasi, olet tunnollinen ja luotettava työntekijä
-Pystyt toimimaan ja ratkaisemaan ongelmia myös paineen alla
-Ymmärrät omavalvonnan merkityksen ja pystyt toteuttamaan sitä
-Ymmärrät kustannustehokkaan ja toimivan työskentelyn periaatteet
-Ymmärrät, että ravintolatyössä jokainen työskentelee kaikissa vuoroissa, niin aamuissa, illoissa kuin viikonloppuisinkin
-Haluat aina oppia uutta sekä kehittyä työssäsi
Työtäsi tukevat ja sinua perehdyttävät kokeneet esimiehet ja myös vuoden 2024 Franchisingketjuksi valitun ketjun mahdollisuudet, ammattitaito ja tuki on auttamassa sinua onnistumisessa.
Kuulostiko siltä, että tämä on juuri sinun työsi? Haluamme kuulla sinusta lisää!
Kerro itsestäsi ja lähetä CV:si hakulomakkeemme kautta, joka löytyy verkkosivuiltamme: https://www.restaura.fi/hakemus. Mainitse hakemuksessasi mitä tehtävää ja miltä paikkakunnalta haet.
Aloitamme haastattelut samantien ja palkkaamme heti kun sopiva henkilö löytyy!
Pyrithän välttämään hakemuksen lähettämistä sähköpostilla tietoturvasyistä!
Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.restaura.fi/hakemus