Keittiöpäällikkö / Hook, Fuengirola, Osuma Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2024
  • Hae viimeistään 13.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme Hook -siipiravintolaan keittiöpäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Fuengirolaan. Työ on kokoaikainen ja alkaa ravintolan avautuessa loppuvuodesta 2024. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemuksesi, ja valittu henkilö työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen.

Ravintola Hook - Siivet, ribsit ja burgerit jo vuodesta 1997! Maittavien ruokien lisäksi voit nauttia monipuolisesta urheilutarjonnasta sekä tärkeimmistä urheilutapahtumista screenien välityksellä. Rento ilmapiiri ja herkulliset herkut vievät mennessään!

Keittiöpäällikkönä huolehdit keittiön päivittäisestä toiminnasta ja sen kehittämisestä sekä ylläpidät työyhteisön hyvää ilmapiiriä. Sinulla on jo kokemusta keittiössä työskentelystä esimerkiksi kokin ja/tai keittiön vuorovastaavan tehtävistä, minkä kautta olet kerryttänyt ymmärrystä keittiön operatiivisesta toiminnasta.

Aiempaa työkokemusta keittiöpäällikön tehtävästä ei välttämättä tarvita, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen. Tärkeintä on halu ottaa seuraava askel uralla ja kyky oppia uutta. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja hygieniapassia. Työkielinä ovat englanti ja suomi, ja katsomme eduksi espanjan kielen taidon.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella ja liity asiakasyrityksemme rentoon ja osaavaan porukkaan. Tehtävässä pääset kehittymään ammatillisesti ja hyödyntämään yrityksen laajoja henkilöstöetuja. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Joonas Luotonen, p. +358 40 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi. Yhteydenotot arkisin kello 8-16.

We are looking for a kitchen manager for our customer company, Restaurant Hook in Fuengirola. You will be employed with a fixed-term contract directly by Hook. The job is full-time and will start when the restaurant opens at the end of 2024. The salary for the position is negotiable, taking into account your previous experience. You will receive extensive personnel benefits.

Restaurant Hook - Wings, ribs and burgers since 1997! We offer our customers high-quality food and a unique atmosphere. We combine a dining experience with a cozy environment to create unforgettable moments.

As a kitchen manager, you are responsible for the daily operation of the kitchen and its development while upholding a good work atmosphere. You should already have experience working in a commercial kitchen, for example as a chef and/or kitchen supervisor. We are looking for someone with the understanding of the operational functioning of a commercial kitchen.

Previous work experience as a kitchen manager is not necessary, as you will receive a comprehensive introduction to the position and the support of a competent team. Most importantly you should have the desire to take the next step in your career and the ability to learn new skills. The position requires good interaction skills, problem-solving skills and a hygiene certification. The working languages are English and Finnish and we consider it an advantage to know Spanish.

If you recognized yourself from the description, submit your application using the application form on Osuma's website. We process applications during the application period, and the position will be filled as soon as a suitable person is found.

For more information on the recruitment, contact: Joonas Luotonen, tel. +358 40 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi. Contacts on weekdays from 8 a.m. to 4 p.m.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://osuma.likeit.fi/apply/36250545