Suurtalouskokki, Porvoon kaupunki
- Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2024
- Hae viimeistään 16.12.2024
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Porvoon ateria- ja puhtauspalvelut on Porvoon kaupungin liikelaitos, jonka tehtävänä on huolehtia ateria- ja siivouspalveluista Porvoon kaupungissa. Työllistämme n. 180 siivous- ja ateriapalvelun ammattilaista.
Haemme nyt ateria- ja puhtauspalveluiden ruokapalveluyksikköön keskuskeittiölle vakinaiseen työsuhteeseen kahta suurtalouskokkia 2.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Keskuskeittiö valmistui 2018 tammikuussa ja sen teknisessä laitteistossa on hyödynnetty uusinta markkinoilla olevaa tekniikkaa. Keskuskeittiö valmistaa n.9500 annosta ruokaa päivässä, päiväkodeille sekä kouluille. Ruoan valmistusmenetelmänä on kylmävalmistus ja cook and chill valmistusmenetelmät.
Suurtalouskokin tehtäviin kuuluu ruoan esivalmistelu, perusruoan valmistus, erityisruokavalioiden ruoan valmistus, astiahuolto ja keittiön puhtaanapito. Työssä keskuskeittiöllä pääset olemaan osana myös ruoan ja alan tuotekehitystä. Keskuskeittiössämme on erittäin hyvä työilmapiiri ja työn ilo.
Kelpoisuutena on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai tehtävän vaatimuksiin nähden riittävä työkokemus ja hygieniapassi.
Hakijalta edellytetään hyvää tietoteknillistä osaamista, hyviä vuorovaikutus ja yhteistyötaitoja sekä innovatiivista asennetta. Eduksi katsotaan erityisruokavalio osaaminen. Valitun hakijan pitää sitoutua työskentelemään ruoanvalmistuksen eri työvaiheissa.
Keskuskeittiössä toimii työnkierto työn kuormittavuutta keventäen ja moniosaamista hyödyntäen.
Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus on KVTES:n mukaan.
Lähetä hakemuksesi 16.12.2024 klo 9 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.
Kutsumme haastatteluun hakuajan päätyttyä.
Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Johannes Lohi, puh. 040 6761473 tai johannes.lohi @porvoo.fi.
Haemme nyt ateria- ja puhtauspalveluiden ruokapalveluyksikköön keskuskeittiölle vakinaiseen työsuhteeseen kahta suurtalouskokkia 2.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Keskuskeittiö valmistui 2018 tammikuussa ja sen teknisessä laitteistossa on hyödynnetty uusinta markkinoilla olevaa tekniikkaa. Keskuskeittiö valmistaa n.9500 annosta ruokaa päivässä, päiväkodeille sekä kouluille. Ruoan valmistusmenetelmänä on kylmävalmistus ja cook and chill valmistusmenetelmät.
Suurtalouskokin tehtäviin kuuluu ruoan esivalmistelu, perusruoan valmistus, erityisruokavalioiden ruoan valmistus, astiahuolto ja keittiön puhtaanapito. Työssä keskuskeittiöllä pääset olemaan osana myös ruoan ja alan tuotekehitystä. Keskuskeittiössämme on erittäin hyvä työilmapiiri ja työn ilo.
Kelpoisuutena on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai tehtävän vaatimuksiin nähden riittävä työkokemus ja hygieniapassi.
Hakijalta edellytetään hyvää tietoteknillistä osaamista, hyviä vuorovaikutus ja yhteistyötaitoja sekä innovatiivista asennetta. Eduksi katsotaan erityisruokavalio osaaminen. Valitun hakijan pitää sitoutua työskentelemään ruoanvalmistuksen eri työvaiheissa.
Keskuskeittiössä toimii työnkierto työn kuormittavuutta keventäen ja moniosaamista hyödyntäen.
Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus on KVTES:n mukaan.
Lähetä hakemuksesi 16.12.2024 klo 9 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.
Kutsumme haastatteluun hakuajan päätyttyä.
Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Johannes Lohi, puh. 040 6761473 tai johannes.lohi @porvoo.fi.
Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PRV-91-7-24/fi_FI