Kokkeja keikkatyöhön Virekolle, Vireko Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2024
- Hae viimeistään 31.12.2024
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hallitsetkoperusruoanvalmistuksen sekä tunnet ja osaatvalmistaa erityisruokavalioita?Oletko valmis keikkailemaan arkipäivisin kello 6.30 - 16.00 välilläkeittiöissämme Espoossa ja Kauniaisissa? Omaatko kokin tutkinnon?Jos vastasit kaikkiin kyllä, olet etsimämme vahvistus Virekon riveihin!Valmistamme Virekon keittiöissä perus kotiruokaa ja siksi etsimmekin juuri perusruoan valmistajia. Työvälineenä käytämme Aromi14-ohjelmaa.Tämä työ sopii mainiosti myös eläkeläiselle!Keikkatyö on joustavaa ja työkavereinasi on rautaisia keittiöalan ammattilaisia.Palkkaamme potentiaaliset suoraan Virekon kirjoille ja olet osana Virekon sisäistä keikkalaisjoukkoa.Haluamme, että viihdyt meillä, siksi sinä voit odottaa meiltä seuraavia asioita: Tukenasi toimii ja sinua perehdyttää osaava tiimi. Olemme sitoutuneet hyvään esihenkilötyöhön. Varmistamme, että esihenkilösi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.Toivomme sinulta: Alan opintoja, vastaavaa työkokemusta ja erityisruokavaliokokemusta Hygieniapassia Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Suomenkielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista, työkielemme on suomi Positiivista ja avointa asennetta!Huomioimme prosessissa vain suomenkieliset hakemukset. Hae pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja palkkaamme heti sopivien henkilöiden löydyttyä.Työehdoissa noudatamme MaRa-alan työehtosopimusta.Lisätietoja:RekrytointikoordinaattoriJohanna Laihojohanna.laiho@attendo.fipuh. 041 732 2608 (arkisin klo 10-15.00)
Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.vireko.fi/jobs/5276504-kokkeja-keikkatyohon-virekolle/applications/new?promotion=1253018-tyomarkkinatori