Ravitsemispäällikkö - Jyväskylä, Sodexo Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2024
- Hae viimeistään 6.1.2025
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ravitsemispäällikkö tule mukaan osaksi kasvavaa Sodexo-tiimiä, uuteen helmikuussa 2025 alkavaan hoiva-alan ateriapalveluun Jyväskylässä! Tulet työskentelemään tuotantokeittiössämme, joka sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa.
Ravitsemispäällikkönä sinulla on vankkaa ja laaja-alaista ammattitaitoa ateriapalveluista, erikoisruokavalioiden valmistuksesta ja ateriapalvelujen logistiikan suunnittelusta ja ruokien paakkaamisesta. Esihenkilönä olet tiimisi johtaja ja työyhteisön rakentaja. Lunastat asiakaslupauksemme ja varmistat asiakastyytyväisyyden ja -pysyvyyden. Teet asiakasyhteistyötä sopimusasiakkaan kanssa ja rakennat osaltasi luottamukseen perustuvaa kumppanuutta.
Meillä Sodexolla sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittyä urallasi merkityksellisiä palveluita tuottavassa asiakkuudessa. Samalla pääset työskentelemään innostavassa ja kehittymishaluisessa työyhteisössä. Tämä rooli tarjoaa sinulle tilaa kehittyä, kehittää, kasvaa ja tehdä saman henkisessä työyhteisössä työtä vieden toimintaamme entistä paremmaksi.
Millaista työsi on:
Johdat ammattilaisista koostuvaa tiimiä saavuttamaan toimipaikan taloudelliset (liikevaihto- ja kannattavuus) ja laadulliset tavoitteet.
Rakennat asiakassuhteita ja teet yhteistyötä sopimusasiakkaan kanssa luoden lisäarvoa heidän liiketoiminnalleen, varmistaen asiakaspysyvyyden ja hyödyntäen lisämyyntimahdollisuudet kasvun takaamiseksi.
Varmistat, että kaikki työ tehdään työturvallisuusohjeiden, asiakassopimuksen, yrityksen toimintaohjeiden sekä lakien ja säädösten mukaisesti.
Johdat operatiivista toimintaa varmistaen asiakastyytyväisyyden, palveluiden korkean laadun ja tehokkuuden.
Rakennat monimuotoisen, osaavan tiimin ja johdat valmentavalla otteella.
Luot työilmapiirin, joka perustuu luottamukseen ja toisten arvostamiseen, ja jossa hyvät suoritukset huomioidaan.
Olet valmis kehittämään alueen liiketoimintaa ja kasvamaan sen mukana
Raportoit tehtävässä Sodexon asiakkuuspäällikölle.
Mitä toivomme sinulta:
Soveltuvaa koulutusta, esim. keittiömestari tai restonomi (ruokatuotannon johtaminen) ja vahvaa kokemusta hoiva-ateriapalvelujen tuottamisesta vähintään kolme vuotta sekä erityisruokavalioden osaamista
Cook&chill-menetelmän tuntemusta
Tavoitteellista, tuloshakuista ja ratkaisukeskeistä otetta työhön
Positiivista ja vaikuttavaa kommunikaatiota
Liiketoiminnan avainlukujen vahvaa ymmärrystä ja toiminnan ohjaaminen niihin perustuen
Asiakkaan asettamista keskiöön: asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden ymmärrystä, odotusten täyttämistä ja lisäarvon tuottamista
Hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja kokemusta keittiön tuotannonohjausjärjestelmistä
Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
Mitä tarjoamme sinulle:
Sodexolla työskentely on enemmän kuin työpaikka: se on mahdollisuus olla osa jotain suurempaa. Meillä olet tiiminjäsen, jota arvostetaan juuri omana itsenäsi. Työsi on merkityksellistä ja arjen teoilla on iso vaikutus. Sodexolla sinä voit menestyä juuri omalla tavallasi. Lisäksi tarjoamme:
Joustavan ja dynaamisen työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan
Ihanteelliset työajat
Mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin
Runsaat mahdollisuudet kasvaa yrityksen mukana
Kattavan perehdytyksen ja työvaatteet
Kattavat ja nykyaikaiset työterveyspalvelut 24/7
Mahdollisuuden vuosittaiseen tulospalkkioon, e-passin, merkkipäivä- ja palvelusvuosimuistamisen jne.
Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa tammikuussa sopimuksen mukaan. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välille. Toiminnan luonteesta johtuen työtehtäviin kuuluu myös viikonloppuisin päivystysvuoroja.
Oletko valmis tulemaan mukaan johonkin suurempaan? Hae jo tänään!
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin asiakkuuspäällikkö Kirsi Merikoski, 050 575 31 45
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Sodexo yrityksenä
Sodexolla rakennamme parempaa arkea ja parempaa elämää kaikille. Maailman johtavana elämänlaatua parantavien palvelujen tarjoajana me toimimme 45 maassa ja palvelemme yli 80 miljoonaa asiakasta päivittäin ruoka-, toimitila- ja kiinteistöpalveluilla.
Ravitsemispäällikkönä sinulla on vankkaa ja laaja-alaista ammattitaitoa ateriapalveluista, erikoisruokavalioiden valmistuksesta ja ateriapalvelujen logistiikan suunnittelusta ja ruokien paakkaamisesta. Esihenkilönä olet tiimisi johtaja ja työyhteisön rakentaja. Lunastat asiakaslupauksemme ja varmistat asiakastyytyväisyyden ja -pysyvyyden. Teet asiakasyhteistyötä sopimusasiakkaan kanssa ja rakennat osaltasi luottamukseen perustuvaa kumppanuutta.
Meillä Sodexolla sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittyä urallasi merkityksellisiä palveluita tuottavassa asiakkuudessa. Samalla pääset työskentelemään innostavassa ja kehittymishaluisessa työyhteisössä. Tämä rooli tarjoaa sinulle tilaa kehittyä, kehittää, kasvaa ja tehdä saman henkisessä työyhteisössä työtä vieden toimintaamme entistä paremmaksi.
Millaista työsi on:
Johdat ammattilaisista koostuvaa tiimiä saavuttamaan toimipaikan taloudelliset (liikevaihto- ja kannattavuus) ja laadulliset tavoitteet.
Rakennat asiakassuhteita ja teet yhteistyötä sopimusasiakkaan kanssa luoden lisäarvoa heidän liiketoiminnalleen, varmistaen asiakaspysyvyyden ja hyödyntäen lisämyyntimahdollisuudet kasvun takaamiseksi.
Varmistat, että kaikki työ tehdään työturvallisuusohjeiden, asiakassopimuksen, yrityksen toimintaohjeiden sekä lakien ja säädösten mukaisesti.
Johdat operatiivista toimintaa varmistaen asiakastyytyväisyyden, palveluiden korkean laadun ja tehokkuuden.
Rakennat monimuotoisen, osaavan tiimin ja johdat valmentavalla otteella.
Luot työilmapiirin, joka perustuu luottamukseen ja toisten arvostamiseen, ja jossa hyvät suoritukset huomioidaan.
Olet valmis kehittämään alueen liiketoimintaa ja kasvamaan sen mukana
Raportoit tehtävässä Sodexon asiakkuuspäällikölle.
Mitä toivomme sinulta:
Soveltuvaa koulutusta, esim. keittiömestari tai restonomi (ruokatuotannon johtaminen) ja vahvaa kokemusta hoiva-ateriapalvelujen tuottamisesta vähintään kolme vuotta sekä erityisruokavalioden osaamista
Cook&chill-menetelmän tuntemusta
Tavoitteellista, tuloshakuista ja ratkaisukeskeistä otetta työhön
Positiivista ja vaikuttavaa kommunikaatiota
Liiketoiminnan avainlukujen vahvaa ymmärrystä ja toiminnan ohjaaminen niihin perustuen
Asiakkaan asettamista keskiöön: asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden ymmärrystä, odotusten täyttämistä ja lisäarvon tuottamista
Hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja kokemusta keittiön tuotannonohjausjärjestelmistä
Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
Mitä tarjoamme sinulle:
Sodexolla työskentely on enemmän kuin työpaikka: se on mahdollisuus olla osa jotain suurempaa. Meillä olet tiiminjäsen, jota arvostetaan juuri omana itsenäsi. Työsi on merkityksellistä ja arjen teoilla on iso vaikutus. Sodexolla sinä voit menestyä juuri omalla tavallasi. Lisäksi tarjoamme:
Joustavan ja dynaamisen työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan
Ihanteelliset työajat
Mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin
Runsaat mahdollisuudet kasvaa yrityksen mukana
Kattavan perehdytyksen ja työvaatteet
Kattavat ja nykyaikaiset työterveyspalvelut 24/7
Mahdollisuuden vuosittaiseen tulospalkkioon, e-passin, merkkipäivä- ja palvelusvuosimuistamisen jne.
Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa tammikuussa sopimuksen mukaan. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välille. Toiminnan luonteesta johtuen työtehtäviin kuuluu myös viikonloppuisin päivystysvuoroja.
Oletko valmis tulemaan mukaan johonkin suurempaan? Hae jo tänään!
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin asiakkuuspäällikkö Kirsi Merikoski, 050 575 31 45
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Sodexo yrityksenä
Sodexolla rakennamme parempaa arkea ja parempaa elämää kaikille. Maailman johtavana elämänlaatua parantavien palvelujen tarjoajana me toimimme 45 maassa ja palvelemme yli 80 miljoonaa asiakasta päivittäin ruoka-, toimitila- ja kiinteistöpalveluilla.
Hae työpaikkaa osoitteesta https://fi.sodexo.com/toihin-meille/avoimet-tyopaikat?rmpage=job&rmjob=7750&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol