Ravintolapäällikkö, Savonlinna, Kesä 2025, Minikai Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Puutarharavintola Sarasto on tunnettu herkullisesta ruoastaan ja ainutlaatuisesta tunnelmastaan Olavinlinnan lähituntumassa. Tarjoamme asiakkaillemme unohtumattomia makuelämyksiä ja erinomaista palvelua kauniissa Savonlinnan maisemissa Saimaan rannalla.

Kesäisin ravintolamme on oopperavieraiden ja esiintyjien ykköskohde sekä suosittu herkuttelupaikka niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Meillä maistuu rakkaus ruokaan! Katseemme on jo kesässä ja etsimme innostunutta ja osaavaa ravintolapäällikköä á la carte- ravintolaamme sesongin ajaksi. Tule tiimisi kanssa tekemään asiakkaidemme kesävietosta entistäkin mieleenpainuvampi!

RAVINTOLAPÄÄLLIKÖN TÄRKEIMMÄT TEHTÄVÄT:

-Henkilöstöhallinta: Vastaat yrittäjien tuella henkilökunnan rekrytoinnista ja perehdyttämisestä. Laadit työvuorolistat ja huolehdit henkilökunnan työhyvinvoinnista. Johdat ravintolan päivittäistä toimintaa ja henkilökuntaa omalla esimerkilläsi.

-Asiakaspalvelu: Varmistat, että asiakkaamme saavat vähintään odotustensa mukaista, iloista ja ripeää palvelua niin ravintolasalissa kuin baarin puolella. Suuri osa Sarastron vieraista on kanta-asiakkaita jo vuosien takaa. Kehität sujuvuutta ja luot kiireettömän ammattitaitoisen tunnelman kesävieraiden nautittavaksi.

-Myynti, tilaukset ja seurannat: Suunnittelet tiimisi kanssa drinkki- ja viinilistat täydentämään ateriakokonaisuuksia. Varmistat liiketoiminnan kannattavuuden aktiivisilla juomamyynnillä ja järkevällä tilaustoiminnalla. Vastaat myynti- ja työtuntiseurannan raportoinnista.

-Päivittäistoiminnan suunnittelu ja organisointi: Vastaat ravintolan päivittäisestä toiminnasta. Varmistat, että salin ja baarin toiminta on anniskelu-, terveys- ja turvallisuusmääräysten mukaista.

Sesonkiravintolassa nämä tehtävät korostuvat erityisesti kiireisinä aikoina, jolloin tehokas johtaminen ja organisointikyky ovat avainasemassa. Hiljaisempina aikoina vahva kulukontrolli on tuloksenteon avain.

ODOTAMME SINULTA:

-Aikaisempaa kokemusta sesonkiravintolan esihenkilötehtävästä.
   -Tuloshakuisuutta, joustavuutta sekä kykyä ripeään yhteistyöhän ongelmatilanteissa
   -Kykyä ohjata ja motivoida sekä vanhoja konkareita että uraansa aloittavia työntekijöitä
   -Halua jakaa omaa osaamistasi ja oppia uutta kaikilta henkilökunnan jäseniltä
   -Hygienia- ja anniskelupassia
   -Vahvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa sekä kohtuullisia it-taitoja

TARJOAMME SINULLE:

-Mahdollisuuden luoda omannäköisesi tiimi saliin ja baariin
   -Vahvan ruokatuotteen ja sujuvan sali-keittiö yhteistyön
   -Sopimuksen mukaisen palkan, jossa huomioimme aikaisemman kokemuksesi
   -Tarvittaessa mahdollisuus edulliseen majoitukseen työsuhteen ajaksi
   -Inspiroivan työympäristön ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
   -Kokeneiden yrittäjien sekä mukavan, erittäin ammattitaitoisen ja monta kesää Sarastrolla työskennelleen keittiömestarin tuen

Työsuhde kestää kokoaikaisena toukokuun alusta elokuun loppuun. Sesonkiravintolassa töitä painetaan tiukalla tahdilla ruuhka-aikoina, mutta tasoitellaan etenkin sesongin alussa ja lopussa.

Jos olet intohimoinen ravintola-alan ammattilainen ja haluat olla osa Savonlinnan oopperakesää, jätä hakemus pian - käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Tule mukaan luomaan vieraillemme unohtumattomia elämyksiä Sarastron kesäsesongissa 2025!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/67592ef259058f9a2a0bb2a0