Keittiöpäällikkö, Kanresta Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2024
  • Hae viimeistään 6.1.2025
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keittiöpäällikkö - vastuullinen rooli useamman toimipisteen keittiöiden johtajana Hämeenlinnassa

Etsimme kokenutta ja intohimoista keittiöpäällikköä, joka haluaa johtaa keittiöidemme toimintaa ja kehittää ruokatuotettamme yhdessä ammattitaitoisen tiimin ja ravintolajohtajan kanssa. Tässä roolissa pääset vastaamaan useiden toimipisteidemme keittiötoiminnoista, luomaan elämyksiä asiakkaillemme sekä jättämään oman kädenjälkesi Hämeenlinnan ravintolatarjontaan.

Meistä:
Ravintola Verkatehdas tarjoaa herkullista lounasta arkipäivisin ja huolehtii Verkatehtaan alueen tapahtumien tarjoiluista.
Hämeenlinnan Teatteri tuo elämyksiä korkeatasoisella ohjelmistollaan, ja teatteriravintolamme täydentää asiakkaiden iltoja maistuvilla tarjoiluilla.
Museoravintola Hämeen linna toimii tilausravintolana historiallisen linnan upeissa puitteissa ja tarjoaa palveluita niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille ympäri vuoden. Kesäisin asiakkaat pääsevät nauttimaan Kruununleipomon kesäkahvilasta.

Mitä tarjoamme?
Mahdollisuuden vaikuttaa: Saat vastuullesi useamman keittiön toiminnan suunnittelun, kehittämisen ja operatiivisen johtamisen.
Vapaus työskennellä yrittäjämäisesti: Pääset toteuttamaan omia ideoitasi ja kehittämään ruokatuotetta vastaamaan asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.
Työparin tuen: Teet tiivistä yhteistyötä ravintolajohtajan kanssa varmistaen saumattoman asiakaskokemuksen keittiön ja salin välillä.
Vahvan tiimin ja resurssit: Saat käyttöösi kokeneen tiimin ja työkalut, jotka tukevat onnistumistasi.

Mitä odotamme sinulta?
Vahvaa kokemusta keittiön johtamisesta: Sinulla on osaamista keittiötoimintojen kokonaisvaltaisesta johtamisesta, mukaan lukien henkilöstöhallinto, budjetointi, hankinnat ja reseptiikan kehittäminen.
Hyviä vuorovaikutustaitoja: Osaat johtaa tiimiäsi innostavasti ja tukea heidän kehittymistään.
Yrittäjämäistä ajattelutapaa: Näet mahdollisuuksia, osaat suunnitella pitkällä tähtäimellä ja teet päätöksiä tulosvastuullisesti.
Joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä: Usean toimipisteen johtaminen vaatii kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.
Rakkautta ruokaan ja laatuun: Haluat nostaa keittiöidemme tason uudelle ulottuvuudelle luoden asiakkaille ainutlaatuisia makuelämyksiä.

Keitä me olemme?
Ravintolan omistaa Kanresta Oy, jossa hyvän tekijyys on toiminnan ytimessä: Kanresta on yhteiskunnallinen yritys, joka jakaa osinkonsa omistajalleen Suomen Kansanterveysyhdistykselle. Kanresta on täynnä ravintola-alan ammattilaisia, joita ohjaa halu tehdä hyvää me teemme hyvää ruokaa, hyviä tilaisuuksia ja osallistumme samalla yhteisen hyvän tekemiseen. Jokainen kanrestalainen on hyvän tekijä sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista asiakaskokemusta.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi 6.1.2025 mennessä Kanrestan verkkosivuilla. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tähän tehtävään ja miten voisit kehittää keittiötoimintojamme.
Hakemuksia käsitellään 7.-17.1.2025, ja olemme yhteydessä hakijoihin tuona aikana.

Liity hyvän tekijöiden tiimiin yhdessä luomme unohtumattomia ravintolaelämyksiä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Anne Nyberg, ravintolajohtaja
p. 050 540 0220
sähköposti: anne.nyberg@kanresta.fi
Hän on tavoitettavissa 16.-20.12.2024. Huomioithan, että Anne on lomalla 21.12.2024-6.1.2025, jolloin vastaukset voivat viivästyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.kanresta.fi/jobs/5325280-keittiopaallikko