Keittiöpäällikkö, Kattava Catering Lappeenranta Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2025
- Hae viimeistään 9.2.2025
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keittiöpäälliköltä odotamme innostunutta otetta työhön, ammattitaitoista työskentelyä, joustavuutta ja atk-taitojen hallintaa. Hänen työtehtäviinsä kuuluu suorittavien vuorojen ohella tilaukset ja hankinnat, työntekijöiden opastus ja johtaminen, sekä päivittäisen työn organisointi ja seuranta. Toivomme, että keittiöpäällikkö on idearikas, täsmällinen ja luova henkilö, joka osallistuu toiminnan kehittämiseen ja menusuunnitteluun.
Kattava Catering Lappeenranta operoi tällä hetkellä neljää lounasravintolaa (Helmiina kaupungintalolla, Saimaa Osuuspankin 6.krs:ssa, Konttori virastotalolla ja Lentokentän ravintola). Toiminnan ytimessä on catering-palvelut. Toteutamme juhlia ja tapahtumia aina pienistä perhejuhlista suuriin tapahtumiin ympäri Suomen.
Työllistämme kesän aikana yli 100 henkilöä. Ympärivuotisessa työsuhteessa työskentelee noin 30 henkilöä. Teemme työtä yrittäjähenkisesti, kukin parhaamme antaen, muiden mielipiteet huomioon ottaen.
Kattava Catering Lappeenranta operoi tällä hetkellä neljää lounasravintolaa (Helmiina kaupungintalolla, Saimaa Osuuspankin 6.krs:ssa, Konttori virastotalolla ja Lentokentän ravintola). Toiminnan ytimessä on catering-palvelut. Toteutamme juhlia ja tapahtumia aina pienistä perhejuhlista suuriin tapahtumiin ympäri Suomen.
Työllistämme kesän aikana yli 100 henkilöä. Ympärivuotisessa työsuhteessa työskentelee noin 30 henkilöä. Teemme työtä yrittäjähenkisesti, kukin parhaamme antaen, muiden mielipiteet huomioon ottaen.
Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:reetta.tamminen@kattavacatering.fi