Kokki, AV Lines Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2025
- Hae viimeistään 31.3.2025
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Valmistat kylmiä ja lämpimiä ruokia, niin buffetpöytään, kuin ala carte-annoksia, täytät buffetpöytää, toimit ravintolatiimin osana, autat kaveria, pidät huolta keittiön laitteiden toimivuudesta, teet misoja, kerrot vuorovastaavalle mitä tarvitsee tilata, tiskaat ja huolehdit hygienisestä työskentelystä.
Avaamme arkisin klo 11 ja viikonloppuna klo 12. Keittiö sulkeutuu viimeistään klo 22. Työskentely tapahtuu vaihtelevasti lounas- ja iltavuoroissa.
Edellytämme kokeilta alan tutkintoa, mutta ei haittaa, vaikka olisitkin vasta ihan urasi alkutaipaleella, koulutamme kyllä.
Myös kokeneet keittäjäkonkarit ovat oikein tervetulleita.
Avaamme arkisin klo 11 ja viikonloppuna klo 12. Keittiö sulkeutuu viimeistään klo 22. Työskentely tapahtuu vaihtelevasti lounas- ja iltavuoroissa.
Edellytämme kokeilta alan tutkintoa, mutta ei haittaa, vaikka olisitkin vasta ihan urasi alkutaipaleella, koulutamme kyllä.
Myös kokeneet keittäjäkonkarit ovat oikein tervetulleita.
Hae työpaikkaa
Jaa
Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:svarterudolf@rudolfina.fi