Helsingin kaupunki

Yhdessä teemme vaikuttavia tekoja
Vastuullinen työpaikka

Suomen suurimmalla työnantajalla kesätöitä löytyy laidasta laitaan! Miltä kuulostaisi kesä kirjastossa, palvelutalossa tai teknisen alan harjoittelijana?

Videolla Roosa, Taisia ja Kimi kertovat, miksi kannattaa hakea Helsingin kaupungille kesätöihin, mitä heidän kesätyöpäiviinsä sisältyi ja mikä oli kaikkein parasta heidän kesätöissä. Lopuksi kuulet myös heidän vinkit kesätyönhakuun!

Kaupungin kesätyöpaikkojen haut alkavat liukuvasti alkuvuodesta ja nuorten 16–20-vuotiaille suunnattujen kesätöiden hakuaika on 5.2.–26.2.2024. Eniten kesätyöpaikkoja on avoinna tammi–helmikuussa ja uusia tehtäviä avautuu viikoittain, joten työpaikkasivua kannattaa seurata aktiivisesti. Kesätyöntekijöitä palkataan muun muassa hoitoalalle, puistotyöntekijöiksi, erilaisiin toimistotehtäviin, suunnittelijaharjoittelijoiksi, rakennusapumiehiksi ja liikuntapaikanhoitajiksi. Alan opiskelijoita ja ammattilaisia kaupunki hakee erityisesti sosiaali- ja terveyspalveluihin vuosilomansijaisiksi.

Katso Helsingin kaupungin avoimet kesätyöpaikat täältä!

Video on toteutettu yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa. Helsingin kaupunki on kumppanina Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisössä. Lue lisää yhteisöstä täältä

Editointi: Siiri Huttunen