Kemira Oyj logo

Kemira Oyj - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Kemira on maailman johtava kestävää kemiaa runsaasti vettä käyttäville teollisuudenaloille valmistava yhtiö. Yli 100 vuoden ajan olemme edistäneet ihmiskunnan kehitystä ja elämänlaatua kemian avulla. Teemme vaikuttavaa kemiaa ja luomme parempaa arkea joka päivä. Me Kemirassa vaalimme yhteistyötä ja osallistavaa työkulttuuria, joka kannustaa työntekijöitämme kasvamaan ja saavuttamaan myönteisiä vaikutuksia.

Asiakkaitamme ovat muun muassa teollisen ja kunnallisen vedenkäsittelyn sekä massa- ja paperiteollisuuden toimijat. Kilpailuetumme perustuu asiakkaiden prosessi- ja resurssitehokkuutta sekä laatua parhaiten tukeviin tuotteisiin ja palveluihin. Keskitymme vedenkäsittelyyn, uusiutuviin ratkaisuihin sekä digitaalisiin palveluihin. Vuonna 2023 Kemiran liikevaihto oli noin 3,4 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 000. Kemiran osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Merkityksellisyyttä ja kasvua tukeva yrityskulttuuri

Kemira perustettiin yli 100 vuotta sitten Suomessa, jossa tasa-arvoisuus ja rehellisyys ovat keskeinen osa kulttuuriamme. Vaikka Kemira on nykyään globaali yhtiö, nämä arvot näkyvät vahvasti edelleen. Meillä kaikilla on mahdollisuus saada äänemme kuuluviin. Olemme matalan hierarkian organisaatio, jossa luottamus ja toisten kunnioittaminen ovat iskostuneet syvälle.

Meillä kannustetaan työntekijöitä kehittymään ja kasvamaan – sekä työssä että uralla. Meillä työskentelee tuhansittain tutkijoita, insinöörejä ja muita ammattilaisia, ja kokeiluun perustuva yrityskulttuuri on meille luontevaa. Utelias suhtautuminen ympäröivään maailmaan ja sitoutuminen ratkaisujen etsimiseen innoittavat meitä toimimaan joka päivä paremmin.

Monille meistä huipputulosten saavuttaminen tarkoittaa joustavuutta ja luottamusta. Meillä on käytössä hybridityömalli, jonka avulla monet työntekijät voivat työskennellä osittain etänä ja osittain toimistolla työn ja arjen tasapainottamiseksi.

Chemistry with a purpose. Better every day.

Kemiran tarkoitus kuvastaa kemian tärkeyttä jokapäiväisessä elämässä ja linkittyy vahvasti myös vastuullisuuteen. Tuloshakuinen ja yhteistyötä korostava kulttuurimme inspiroi työntekijöitämme ratkaisemaan yhteiskunnallisia haasteita ja luomaan myönteisiä vaikutuksia.

Haluatko luoda parempaa huomista? Tule Kemiralle!

Yhteystiedot

  • Puhelin +358108622310
  • Käyntiosoite Energiakatu 4, 00180, Helsinki
  • Postiosoite PL 330, 00101, Helsinki
  • Työnantajan verkkosivut kemira.com

Tutustu työnantajaan Kemira Oyj

Avoimet työpaikat
Kemira Oyj on julkinen osakeyhtiö jonka päätoimiala on Muualla luokittelematon kemiallisten tuotteiden valmistus. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite ENERGIAKATU 4, 00180, HELSINKI. Kemira Oyj käyttää y-tunnusta 0109823-0. Työnantajalla on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka Oikotiellä.