Sako Oy logo

Sako Oy - Tietoa työnantajasta

Sako Oy

Tietoa työnantajasta

RAKENNAMME TULEVAISUUTTAMME PITKÄLLÄ TÄHTÄIMELLÄ JA HALUAMME SIIHEN MUKAAN PARHAAT OSAAJAT.
Olemme kansainvälisesti tunnettu ja vakavarainen perheyritys, jonka menestyminen perustuu uniikkeihin tuotteisiin, tinkimättömään laatuun ja ennen kaikkea työntekijöidemme vankkaan ammattitaitoon.

Meillä on yli 100-vuotiaat suomalaiset juuret, jotka ulottuvat tänä päivänä lähes kaikkialle maailmassa. Olemme vastuullinen metalli- ja teknologia-alan edelläkävijä ja panostamme yrityksemme ja osaajiemme kehittymiseen. Vahvana perustanamme toimii työyhteisömme, jossa vaalitaan yhteishenkeä, tarkkuutta, osaamista ja heittäytymiskykyä.

Olemme alamme pioneereja ja ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme tarpeet. Olemme tekijöitä, joiden kädenjälki kantaa ja näkyy vastuullisesti kaikkialla. Tunnemme tuotteemme ja niiden käyttöympäristöt. Olemme kasvava yritys, tähtäämme kaikessa tekemisessämme korkeaan laatuun ja panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin.

Meillä on tähtäin monessakin mielessä korkealla – toivottavasti myös sinulla!

SAKO – We aim higher.


MIKSI VALITSISIT SAKON?
UNIIKKEJA JA LAADUKKAITA TUOTTEITA, JOITA ARVOSTETAAN LAAJASTI.
Olemme tunnettuja uniikeista tuotteistamme ja tinkimättömästä laadustamme. Tuotteemme ovat kansainvälistä huipputasoa, joiden laadun takaavat huippuammattilaisemme. Olemme joka päivä ylpeitä työmme tuloksista.

KESTÄVÄ TULEVAISUUS OSANA PERHEYRITYSTÄ.
Olemme turvallinen työpaikka, jossa keskitytään pitkän tähtäimen tavoitteisiin. Meillä voit rakentaa pitkän ja tavoitteellisen uran osana Sako-perhettä.

TARKKA KÄSITYÖ KOHTAA UUSIMMAT TEKNOLOGIAT.
Meillä tarkkuutta ja huolellisuutta vaativa käsityö yhdistyy luontevasti metalli- ja teknologia-alan edelläkävijyyteen. Työtä tehdään modernin konekannan parissa alan ammattilaisten ympäröimänä samalla täsmällisyydellä kuin jo 100 vuotta sitten.

SUOMALAISET JUURET OSANA KANSAINVÄLISESTI ARVOSTETTUA BRÄNDIÄ.
Meillä on jo yli 100-vuotiaat suomalaiset juuret ja tuotteitamme arvostetaan ympäri maailmaa. Kansainvälisesti tunnettu emobrändimme Beretta nostaa suomalaisen käsityön koko maailman tähtäimeen

Yhteystiedot

  • Puhelin +358108305200
  • Käyntiosoite SAKONKATU 2, 11100, Riihimäki
  • Postiosoite PL 149, 11101, Riihimäki
  • Työnantajan verkkosivut sakosuomi.fi

Tutustu työnantajaan Sako Oy

Avoimet työpaikat
Sako Oy on osakeyhtiö jonka päätoimiala on Aseiden ja ammusten valmistus. Vuonna 2021 liikevaihto oli 108 179 638,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Riihimäki ja käyntiosoite SAKONKATU 2, 11100, RIIHIMÄKI. Sako Oy käyttää y-tunnusta 0643564-6. Työnantajalla on tällä hetkellä 1 avoin työpaikka Oikotiellä.