Autokorinkorjaaja, InCar Akatemia, InCar Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2024
  • Hae viimeistään 18.1.2025
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haaveiletko paluusta autoalalle tai etsitkö toimialan nousevana tähtenä ponnahduslautaa ammattitaitosi syventämiseen autokorikorjaajan tehtävässä?

Vahvasti kasvavana ketjuna etsimme nyt riveihimme autoalan perustutkinnon omaavia autokorikorjaajia vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävästä

InCar polkusi alkaa syventävällä ja palkallisella koulutusjaksolla InCar Akatemiassamme Vantaalla, jonka aikana viritämme ja monipuolistamme ammatillisen osaamisesi uudelle tasolle kouluttajiemme tukemana ja yksilölliset tarpeesi huomioiden. Koulutusjakson jälkeen siirryt työskentelemään autokorinkorjaajaksi toimenpiteeseemme pääkaupunkiseudulla tai mahdollisuuksien/toiveidesi mukaan muualle Suomeen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kasvamaan korikorjauksen osaajaksi monipuolisessa vauriokorjauksen pelikentässä. Työskentelemme tiiviinä työyhteisönä toimialan uusimpia työmenetelmiä hyödyntäen, mutta arvostamme korjauskulttuurissamme vahvasti myös perinteistä kädentaitoa ja oikaisutekniikan hallintaa. Työjäljestämme säteilee ammattiylpeys ja kädentaito, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan - oletko sinä tiimimme uusin vahvistus?

Meistä

Meillä viihdytään, rakennetaan pitkiä työsuhteita ja monipuolisia urapolkuja valtakunnallisessa ketjussa ja lämminhenkisessä työporukassa. Onnistumisemme kumpuaa työntekijöidemme hyvinvoinnista, joka on perusta ensiluokkaiselle asiakaskokemuksellemme. Siksi panostamme ihmisläheisen esihenkilötyön kehittämiseen ja tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun. Lisäksi turvaamme sinut myös vapaa-aikasi kattavalla tapaturmavakuutuksella. Kannustamme sinua myös kehittymään ja vahvistamaan osaamistasi syventävillä koulutuksilla.

Sinusta

- sinulta löytyy jo autoalan perustutkinto ja olet päässyt harjoittelemaan taitojasi autokorinkorjaajan tehtävässä.
- sinulta löytyy motivaatiota ja ammattiylpeyttä kehittyä autokorikorjauksen moniosaajaksi.
- ymmärrät oman panoksesi merkityksen erinomaisen asiakaskokemuksen ja saumattoman tiimityön luomisessa.
- toimit järjestelmällisesti ja ymmärrät prosessin mukaisen toiminnan tärkeyden työn tuloksellisuuden varmistamisessa.
- rakennat omalla persoonallasi vahvaa ryhmähenkeä ja haluat kehittää toimintaamme asiakkaan silmin.
- lisäksi sinulta löytyy voimassa oleva ajokortti ja hallitset sujuvasti suomen kielen.

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lähetä meille hakemus alla olevalla lomakkeella niin katsotaan, sopisimmeko yhteen.

Koulutuspäällikkömme Mika Oinonen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ja meistä. Tavoitat Mikan numerosta p. 040 762 3651, mika.oinonen@incar.fi

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme:

Arvokasta yhteispeliä InCarissa - InCar(https://www.incar.fi/arvokasta) ja Työntekijätarinat - InCar(https://www.incar.fi/kategoria/tyontekijatarinat/)

Ajamme parempaa huomista jo tänään!

Me InCarilaiset olemme yhtenäinen joukkue alamme parhaita ammattilaisia. Meitä yhdistää intohimo asiakkaidemme palvelemiseen ja ajoneuvojen vauriokorjaamiseen tinkimättömällä ammattitaidolla. Haluamme olla koko toimialamme paras työpaikka ammattilaisille kehittää ja kehittyä. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen työyhteisömme, jossa 500 työntekijäämme saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 50 toimipisteessä ympäri Suomen.

Tervetuloa mukaan InCar-perheeseen!

www.incar.fi(//www.incar.fi)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://suviagroup.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=107&jbid=15