Döner kebab valmistaja/Production worker, 8 paikk, EE FOOD OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haetaan seitsemää ammattitaitoista DÖNER KEBAB LIHAN valmistustyöntekijää sekä yhtä ammattitaitoista
DÖNER KEBAB KANANLIHAN valmistustyöntekijää Someron tehtaaseemme.

Kyse on fyysisestä työstä.
Kyseinen työ sisältää Döner kebab lihan valmistuksen tehtaassamme sekä lihan pakkauksen, käsittelyn ja varastoinnin. Työ tulee olemaan kokopäivätyötä, minimissään 37,5 t/vko. Vapaaehtoisille voidaan tarjota ylityötunteja normaalien työtuntien lisäksi.

Myymme valmistamiamme tuotteita ravintoloiden käyttöön.

Odotamme sinulta, että hallitset ammattitaitoisesti DÖNER KEBAB VARTAIDEN valmistuksen.

Kiitos jo etukäteen mielenkiinnostanne tehtävää kohtaan!
________________________

We are looking for 8 production workers to work in our factory in Somero, Finland. We need 7 workers for making Döner keabab meat, and one for making Döner kebab from chicken meat for different restaurants.

We are only considering candidates who have earlier work experience in this specific field of job or have received training for making DÖNER KEBAB.

This process of working is carried out in high standards and in completely sterile and hygienic environment.

Accommodation and necessary facilities will be provided to the chosen workers, if needed.

The job to be given will be a full time job, a minimum of 37.5 hours per week. Upon the request of the people who want to work, they will have the opportunity to work overtime outside the normal working hours.

Thank you in advance to the people who want to work with us!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:erkan_erdogan4747@hotmail.com